BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBiden'dan İsrail'in saldırıları için skandal sözler----

Biden'dan İsrail'in saldırıları için skandal sözler

Biden'dan İsrail'in saldırıları için skandal sözler
13 Mayıs 2021 - 00:48 www.finansgundem.com

ABD Başkanı Biden da Filistin'deki katliama ortak oldu. İsrail polisi ve askerlerinin Doğu Kudüs'teki zulmünü görmezden gelen Biden, Gazze'ye hava saldırıları için "İsrail'in kendini savunma hakkı" diyerek büyük bir skandala imza attı

İsrail güvenlik güçlerinin masum Filistinlilere yönelik katliamları sürerken ABD Savunma Bakanlığı (Pentagon) ve Beyaz Saray'dan sonra Başkan Joe Biden'dan da İsrail'e destek geldi. 

ABD Başkanı Joe Biden, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ile telefonda görüştüğünü belirterek "Binlerce roket topraklarına düşerken İsrail'in kendini savunma hakkı var." dedi.

Biden, Beyaz Saray'da Kovid-19 aşılamalarına ilişkin yaptığı basın toplantısı esnasında Filistin ve İsrail'de yaşanan son gelişmelere ilişkin bir soruyu yanıtladı.

İsrail'in yanı sıra Mısır, Suudi Arabistan ve Birleşik Arap Emirlikleri gibi Orta Doğu ülkeleri ile de bu konuda yakın temas halinde olduklarını belirten Biden, İsrail Başbakanı Netanyahu ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdiklerini ve bu konuda yakın zamanda bir açıklama yayımlayacaklarını söyledi.

Yakın zamanda durumun sakinleşmesini beklediğini vurgulayan Biden, "Binlerce roket topraklarına düşerken İsrail'in kendini savunma hakkı var." değerlendirmesinde bulundu.

Beyaz Saray, Gazze saldırılarını görmezden gelirken Hamas'ın İsrail'e füze atmasını kınadı

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)