BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBiden yönetimi 150 milyondan fazla yardım çeki dağıttı----

Biden yönetimi 150 milyondan fazla yardım çeki dağıttı

Biden yönetimi 150 milyondan fazla yardım çeki dağıttı
07 Nisan 2021 - 15:50 www.finansgundem.com

ABD'de Biden yönetimi, destek paketinden şu ana kadar 372 milyar dolarlık 150 milyondan fazla insana yardım çeki dağıttı.

Biden yönetimi, Çarşamba günü itibariyle 1,9 trilyon dolarlık destek paketinden 150 milyondan fazla yardım çeki dağıttı.

Bloomberght'teki habere göre; Hazine Bakanlığı ve İç Gelir Servisi, yaklaşık 156 milyon insana toplamda 372 milyar dolarlık yardım çeki dağıttı. Son dağıtılan yardımların büyük bir kısmı sosyal güvenlik yardımı ve desteği alan kişilere verildi.

BIDEN'IN İLK 100 GÜN HEDEFLERİ

Başkan Joe Biden’ın danışmanları, başkanın ilk 100 gündeki hedefinin bu yardım çeklerinin dağıtılması, okulların yeniden açılması ve aşılanma hızının artırılması olduğunu söyledi.

Salı günü Beyaz Saray’dan yapılan açıklamada, Biden yönetime geldiğinden beri Amerikalılara 150 milyon doz aşı yapıldığı belirtildi. Biden’ın hedefi ilk 100 gün 100 milyon aşılama yapılmasıydı.

Şu an dağıtılan yardımlar, ABD Başkanı Amerika’yı Kurtarma Planı’nı imzaladığından beri dağıtılan dördüncü yardım çeki ve 36 milyon dolar değerinde 25 milyon ödemeyi de kapsıyor.

New York Fed’in gerçekleştirdiği bir ankete göre ise ABD’li tüketiciler aldıkları her bir dolar yardımın 42 centini biriktiriyor.

Dağıtılan yardımların yüzde 25’ten az bir kısmının harcama için kullanıldığını gösteren anket, geri kalanının ise borçları ödemek için kullanıldığına işaret ediyor.

Biden aşı için son tarihi açıkladı

 

ABD halkı Biden'dan hem memnun, hem değil

 


 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)