BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBiden yardım paketinde değişiklik yapacak mı?----

Biden yardım paketinde değişiklik yapacak mı?

Biden yardım paketinde değişiklik yapacak mı?
04 Şubat 2021 - 11:26 www.finansgundem.com

Demokrat Parti çoğunluğundaki ABD Kongresi Başkan Joe Biden'ın 1.9 trilyon dolarlık korona virüs yardım paketini Cumhuriyetçilerin desteği olmadan yasalaştırmak için adım attı.

ABD’de 1 Şubat’ta 10 Cumhuriyetçi Partili senatör, ABD Başkanı Biden’ın 1.9 trilyon dolarlık korona virüs yardım paketini iki partinin desteğiyle geçirmek istiyorsa küçültmesi gerektiğini söylemişti. Biden, senatörleri Beyaz Saray’a çağırmıştı.

Beyaz Saray sözcüsü Jen Psaki yaptığı açıklamada Biden’ın dün gerçekleştirilen toplantıyı “yapıcı” bulduğunu ancak önerileri yeterli bulmadığını söylemiş, Biden 1.9 trilyon dolarlık yardım paketini küçültmeye yanaşmamıştı.

RAKAM AYNI KALACAK

Reuters’ın haberinde, Biden, 1.400 dolarlık yardımda kriterlerin daraltılabileceğini bu sayede paketin biraz küçülebileceği konusunda çalışma yapılabileceğini ancak 1.400 rakamında değişiklik yapmayı düşünmediğini söyledi.

Mevcut korona virüs yasakları Mart ayında dolacağından Biden, Cumhuriyetçilerle bu konuda çalışma yapacağının sözünü verirken bir yandan da Kongre’nin bu konuda adım atmasını istiyor.

Biden'ın Cumhuriyetçilere ihtiyacı var mı

Biden, 9 milyon göçmene vatandaşlık verecek

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • dbb04 Şubat 2021 14:59

    Para vermek, para basmak çare değil...sadece sorunları daha beter bir şekilde ileri bir tarihe atmak demek o kadar... anlayana...