BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBiden ve Suudi Kral Selman'ın görüşmesinde gündem İran----

Biden ve Suudi Kral Selman'ın görüşmesinde gündem İran

Biden ve Suudi Kral Selman'ın görüşmesinde gündem İran
10 Şubat 2022 - 02:31 www.finansgundem.com

Biden, Suudi Arabistan topraklarını hedef alan İran destekli saldırılar konusunda Kral Selman bin Abdulaziz'e ülkesinin tam desteğini yinelerken, Viyana'da devam eden nükleer müzakereler konusunda muhatabını bilgilendirdi.

Beyaz Saray'dan yapılan yazılı açıklamada Biden'ın Suudi Kral Selman ile telefonda ikili ve bölgesel ilişkileri ele aldığı belirtildi.

Açıklamaya göre, görüşmede Biden ile Kral Selman, Suudi Arabistan topraklarını hedef alan İran destekli Husi saldırıları ve diğer bölgesel tehditler karşısında ortak bir tutum içinde olduklarını ifade etti.

Yemen'deki savaşın sona erdirilmesi için BM öncülüğündeki çabalara tam destek verdiğini kaydeden Biden, İran'ın hiçbir zaman nükleer silahlara sahip olmaması konusundaki taahhüdünü Kral Selman'a bir kez daha dile getirdi ve Viyana'da devam eden İran'la nükleer müzakerelere konusunda Selman'ı bilgilendirdi.

Yükselen petrol fiyatlarının gündem olduğu bir ortamda görüşen iki lider ayrıca, "küresel enerji tedarikinin istikrarlı bir şekilde sürdürülebilmesi" konusunu da ele aldı.

Biden'dan Rusya'ya çok sert uyarı

 

Biden ve Macron, Rusya-Ukrayna krizini görüştü

Bennett, Biden'la telefonda görüştü

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)