BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBiden, Trump’ın 56 savcısını istifaya davet edecek----

Biden, Trump’ın 56 savcısını istifaya davet edecek

Biden, Trump’ın 56 savcısını istifaya davet edecek
09 Şubat 2021 - 15:36 www.finansgundem.com

ABD'de sancılı bir seçim sürecinin ardından geçen ay göreve başlayan Joe Biden, Trump'ın izini silmek için çalışmalarını sürdürüyor.

ABD Başkanı Joe Biden’ın, eski başkan Donald Trump’ın atadığı savcılardan büyük bir çoğunluğundan istifa etmelerini isteyeceği ortaya çıktı.

ABD’nin önde gelen medya kuruluşlarından Bloomberg’e konuşan yetkililer, bu talebin akşam saatlerinde resmiyet kazanmasının beklendiğini açıkladı. İsmini açıklamayan yetkililer Biden’ın 93 savcıdan 56’sının istifa etmesini isteyeceğini söyledi.

Biden’ın siyasi açıdan hassas iki davada çalışan iki savcıyı ise görevinde tutmaya karar verdiği belirtildi. ABD siyasetinde göreve yeni başlayan başkanın ülke genelindeki vizyonu ve yaklaşımını sergilemesi adına savcıları değiştirmesi daha önce de karşılaşılan bir durum.

Görevine devam etmesi beklenen iki savcıdan biri olan Delaware savcısı David Weiss, Biden’ın oğlu Hunter Biden’ın vergi soruşturmasını yürütüyor.

Biden’ın ekonomik planı için bir sonraki önemli tarih

 

Biden'den cinsel eşitsizliğe ekonomik yaptırım

 

Biden yardım paketinde değişiklik yapacak mı?

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)