BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBiden Trump'ı eleştirdi: Cesaretsiz!----

Biden Trump'ı eleştirdi: Cesaretsiz!

Biden Trump'ı eleştirdi: Cesaretsiz!
26 Temmuz 2022 - 08:45 www.finansgundem.com

Beyaz Saray'da karantinada olan Joe Biden, Donald Trump'ı 6 Ocak 2021'deki Kongre baskınında uzun süre sessiz kalmasından dolayı "cesaretsiz davranmak" ile eleştirdi.

Siyahi Güvenlik Güçleri Yöneticileri Ulusal Kuruluşunun etkinliğine video mesaj gönderen ABD Başkanı Joe Biden, siyahi polislerin ve güvenlik güçlerinin topluma katkılarını övdü ve artan silahlanma sebebiyle polislerin görevlerinin de günden güne zorlaştığını ifade etti. Biden, bu konudaki tavırlarından dolayı Cumhuriyetçileri eleştirdi.

Biden, Kongre baskınında görev alan güvenlik güçlerine de teşekkür ederek, "Her gün hayatlarımızı güvenlik güçlerine emanet ediyoruz. 6 Ocak'ta da demokrasimizi onlara teslim ettik" dedi.

'Yemek odasında rahat rahat oturarak olanları izledi'

Kongre polisi, Washington DC polisi ve diğer güvenlik güçlerinin baskın günü tüm güçleriyle protestocuları geri püskürttüğünü söyleyen ABD Başkanı, "3 saat boyunca, yenilgiye uğrayan eski ABD Başkanı (Trump), Oval Ofis'in yanındaki yemek odasında rahat rahat oturarak tüm olanları izledi. O bunları yaparken cesur güvenlik güçleri, 3 saat boyunca Orta Çağ cehennemiyle mücadele ediyordu" ifadelerini kullandı.

'Trump, eyleme geçme cesaretinden yoksundu'

Biden, "Trump, eyleme geçme cesaretinden yoksundu. Hem polis yanlısı hem isyan yanlısı olamazsınız. Hem isyan yanlısı hem demokrasi yanlısı olamazsınız. Hem isyan yanlısı hem Amerika yanlısı olamazsınız" değerlendirmesinde bulundu.

Trump, Kongre baskını olurken televizyon izlemiş

6 Ocak Soruşturma Komitesi, Kongre baskınının yaşandığı gün Trump'ın Beyaz Saray'da geçirdiği 187 dakikayı incelemişti. Komite, Kongre baskınının olduğu esnada dönemin ABD Başkanı Donald Trump'ın 2,5 saat boyunca yemek odasında Fox News izlediğini söylemişti.

'Kongre binası basılırken Trump televizyon izledi'

 

ABD'de, Kongre baskını günü silinen mesajlara soruşturma talebi

 

Kongre baskını soruşturmasında Trump için kritik gelişme

 

Trump'tan Kongre baskını davasına sert tepki

 

ABD'de Kongre baskını duruşmasını 20 milyon kişi seyretti

 

ABD'de Kongre baskını: Sosyal medya şirketleri ifadeye çağrıldı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)