BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBiden, Putin’i aradı, “Gerginliği azalt” dedi----

Biden, Putin’i aradı, “Gerginliği azalt” dedi

Biden, Putin’i aradı, “Gerginliği azalt” dedi
13 Nisan 2021 - 18:38 www.finansgundem.com

Karadeniz’e gemi gönderme kararı alan ABD, Rusya’nın karşı hareket başlatması üzerine yeni bir adım daha attı

ABD Başkanı Joe Biden, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile görüştü. Görüşmede Ukrayna krizinin ele alındığı ve bölgedeki güvenlik sorunlarının konuşulduğu belirtildi.

Beyaz Saray’dan yapılan açıklamada ABD Başkanı Biden ile Rusya Devlet Başkanı Putin arasında telefon görüşmesi gerçekleştirildi. Görüşmede Ukrayna krizi, siber saldırılar, ABD’deki seçimlere müdahale konuları ele alındı.

Rusya’nın Ukrayna sınırında savaş hazırlığı yapmasına ilişkin Biden, Ukrayna hükümetinin yanında olduklarını ve Ukrayna’nın toprak bütünlüğünün korunması gerektiğini vurguladı.

Başta Kırım olmak üzere Ukrayna sınırlarında da Rusya askerlerinin olmasını ‘kaygıyla’ karşıladıklarını belirten Biden, Rusya’dan gerilimi azaltmaya yönelik adım atması gerektiğini vurguladı. Biden, gelecek ay içerisinde Rusya ve Ukrayna arasında bir zirve toplantısı yapılmasını önerdi.

Rusya Kuzey Filosu'nu hazırlıyor

 

NATO müttefiklerinden Ukrayna'ya destek

 

Beyaz Saray'dan Ukrayna açıklaması: İletişim halindeyiz

 

YORUMLAR (10)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ali Kayan 14 Nisan 2021 03:25

    Batı kararlı duruş sergilemese, potin Kırım gibi Ukrayna'nın Donbas bölgesini yutmuştu. potin'in Donbas'ı yutmakta başarılı olması kardeş Kazakistan'ın rusların yaşadığı kuzey bölgeleri de tehlikeye sokacak. Allah fırsat vermesin.

  • BERK14 Nisan 2021 00:37

    TÜRKİYE BİR UKRAYNA ZAATINI AGIRLADI RUSYA HEMEN TÜRKİYEYE KARSI KISITLAMA KOUDU VE BUNU YIL SONUNA KADAR DEVAM ETTİRİR SAYIN PUTUN 

  • ALİ KODUŞ13 Nisan 2021 23:57

    böyle bir savaş çıkta o kadar uzun süreceğini hiç zannetmiyorum.rusya 3 günde işi bitirir.Tükürse tükrüğü ile ukranayı boğar.ABD iyi gaza getiriyor ukraynayı fakat asıl ülkemizi nato ayağına gaza getirip rusya ile şavaştırmak ALLAH tan başımızda RTE ve BAHÇELİ gibi iki güzel ve bir dünya lideri insanlar var.yoksa işimiz zor idi.

  • Radar113 Nisan 2021 22:48

    Bu aslında ingiltere rusya sorunu konu sadece kirim degil bence , bekin ingiliz başbakanının son imali açıklamasına ''dişlerimiz çıkasıya kadar'' diye bir ifadesi var. Meselenin altinda cok ciddi bir durum var bence.

  • azmi13 Nisan 2021 20:41

    Enerjiye ve nakil yollarına sahip olma arzusu . 

  • ahmet13 Nisan 2021 20:32

    Hesapta düşman görünen Abd ile Rusya hiç birbirleriyle savaştımı?Al birini vur ötekine.

  • RAMO CANCAN13 Nisan 2021 20:05

    ABD daha k.kore ile baş edemediki  süper güç rusya ile nasıl başedecek.rusya da korktu.güldürmeyin beni.

  • b113 Nisan 2021 19:04

    Biden dan bir cacık olmaz, rusyayı karşısına alacak cesareti de yok bence...

  • Yorum13 Nisan 2021 18:48

    Evet abd kendi çıkarlarını koruyacak Rusya kendi çıkarlarını korumaya ak mı birileri bunların poposuna tekmeyi vurmasını bekliyorum zaten tek başına girdikleri hiç bir savaşı kazanamıyorlar vietnamda bunu öğrendiler ondan sonra bir daha tek başına hareket etmemeye başladılar

  • Radar113 Nisan 2021 22:51

    Dikkat etsin o rusya kendi poposuna sıkı bir ingiliz postalı yemesin. Daha yakın zaman da çeçenler rezil etmedi mi onları?