BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBiden destekçileri kutlamada korona virüsü unuttu----

Biden destekçileri kutlamada korona virüsü unuttu

Biden destekçileri kutlamada korona virüsü unuttu
07 Kasım 2020 - 23:18 www.finansgundem.com

Joe Biden taraftarları Kovid-19'a rağmen seçim sonucu kutlamaları için sokaklara döküldü

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Başkanlık Seçimleri'nde resmi olmayan sonuçlara göre Joe Biden'ın kazandığı haberleri üzerine halk sokaklara döküldü.

Sonuç için belirleyici eyaletlerden Pennsylvania'da Biden'ın rakibi Donald Trump ile arasını açmasının ardından basın kuruluşları Demokrat Parti adayının kazanacağının kesinleştiği öngörüsünde bulundu.

Euronews'in haberine göre, 4 gündür sonuçların açıklanmasını bekleyen Biden taraftarları, haberin ardından pandemiye rağmen meydanlara çıktı. Philadelphia, New York ve Washington gibi çok sayıda kentte binlerce kişi sevinç gösterileri için toplandı.

Beyaz Saray'ın karşısındaki Black Lives Matter Plaza'da da kalabalıklar oluştu. Ülkede kovid-19 vakalarında yeni bir rekor kırılmış olmasına rağmen maskeli göstericiler, alkışlar, sloganlar ve kornalar eşliğinde seçim sonucunu kutladı.

Salı günü düzenlenen seçimlerin ardından günlerce ülkede hangi adayın başkan olacağı sorusu belirsizliğini koruyordu. Cumartesi günü oyların yüzde 99'unun sayıldığı Pennsylvania'da Biden'ın az bir farkla öne geçmesinin ardından Amerikan basını, Biden'ın kazanacağı öngörüsünde bulundu.

Diğer taraftan rakibi Başkan Trump, sonucun henüz resmileşmediğini hatırlatarak, Biden'ı "zaferini erken ilan etmekle" suçladı.

Yeni ABD Başkanı Biden'ın Türkiye'yle yaşadığı gerilimler

 

Dünyada korona virüs vakaları 50 milyonu aştı

 

ABD'nin yeni seçilmiş başkanı Joe Biden kimdir?

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)