BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBiden BAE'nin yeni Devlet Başkanını tebrik etti----

Biden BAE'nin yeni Devlet Başkanını tebrik etti

Biden BAE'nin yeni Devlet Başkanını tebrik etti
14 Mayıs 2022 - 20:50 www.finansgundem.com

ABD Başkanı Joe Biden, Birleşik Arap Emirlikleri'nin (BAE) yeni Devlet Başkanı Şeyh Muhammed bin Zayid Al Nahyan'ı tebrik etti.


Beyaz Saray'dan yapılan açıklamaya göre ABD Başkanı Joe Biden, Muhammed bin Zayid Al Nahyan için "uzun süredir arkadaşım" ifadesini kullandı.

Devlet başkanlığına seçilen Muhammed bin Zayid Al Nahyan'ı tebrik eden Biden, dün kendisiyle yaptığı telefon görüşmesinde iki ülke arasındaki stratejik ortaklığı güçlendirmeye devam edeceklerini iletti.

BAE'nin ABD'nin önemli bir ortağı olduğunu belirten Biden, iki ülke arasındaki ilişkileri daha da güçlendirmek için yeni devlet başkanı ile birlikte çalışmayı sabırsızlıkla beklediğini ifade etti.
BAE'nin hayatını kaybeden Devlet Başkanı Şeyh Halife bin Zayid Al Nahyan'ın yerine Abu Dabi Veliaht Prensi Şeyh Muhammed bin Zayid Al Nahyan'ın yeni Devlet Başkanı olarak seçildiği açıklanmıştı.

Biden'dan BAE Devlet Başkanı için taziye mesajı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)