BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBeyoğlu’nda PTT'de silahlı soygun----

Beyoğlu’nda PTT'de silahlı soygun

Beyoğlu’nda PTT'de silahlı soygun
14 Ekim 2015 - 12:52 www.finansgundem.com

Beyoğlu-Piyalepaşa Mahallesi’nde yüzleri maskeli iki kişi, PTT'den iki bin lira ile kaçtılar

Beyoğlu-Piyalepaşa Mahallesi’nde yüzleri maskeli iki kişi, postane görevlisinden silah tehdidi ile aldıkları yaklaşık iki bin lira ile kaçtılar. İhbar üzerine olay yerine gelen polis, soyguncuları yakalamak için çalışma başlattı.

Piyalepaşa Mahallesi Beyoğlu Belediyesi Okmeydanı Semt Konağı’nda bulunan Piyalepaşa Postanesi’nde saat 10.00 sıralarında gerçekleşti. Yüzleri maskeli ve silahlı 17-20 yaşlarındaki iki kişi, postane görevlisi Muhammet Akgül’den paraları vermesini istedi. Seslerinden yaşlarının küçük olduğunu anlayan postane görevlisi soyguncuları önce ciddiye almadı. Daha sonra soyguncular , ‘Ne varsa, parayı çıkar. Yoksa kafanı patlatırız’ dediklerinde, yaklaşık iki bin lirayı silahlı kişilere verdi. Parayı alan iki kişi yaya olarak ara sokaklara doğru kaçtı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri postane görevlisinin verdiği bilgi doğrultusunda soyguncuları yakalamak için çevrede araştırma başlattı. Olay yeri inceleme uzmanları, postanede parmak izi araştırması yaptı.

Postane görevlisi Muhammet Akgül, "Kapıyı açarak içeriye girdiler. Ben önce ciddiye almadım. Sesleri toydu. 17-20 yaşlarındaydı. İki çocuk gibi geldi bana. Çok ısrar ettiler, ’Parayı çıkar, yoksa kafanı patlatırız’ dediler. Ben de parayı alın dedim. Birbirlerine ‘Parayı sen al, sen al’ dediler. Korkuyorlardı. İki-üç dakikalık sözlü sürtüşmeden sonra, parayı alıp kaçtılar. Çıktıktan sonra bir patlama duydum. Ama, onlarla mı ilgili? Bilmiyorum. Birinde tabanca, diğerinde uzun namlulu silah vardı. Pompalı tüfeğe benziyordu" dedi.

Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)