BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBeyoğlu'nda ihmal facia getiriyordu----

Beyoğlu'nda ihmal facia getiriyordu

Beyoğlu'nda ihmal facia getiriyordu
25 Mayıs 2016 - 06:42 www.finansgundem.com

Beyoğlu Sütlüce'de bir inşaatın temel kazma çalışması sırasında toprak kayması meydana geldi. Yandaki binada çatlaklar oluşması üzerine bina tahliye edildi

Beyoğlu'nda, bir inşaat alanında yapılan temel kazma çalışması sırasında yaşanan toprak kayması nedeniyle, bitişikteki binada çatlaklar meydana geldi. Polis ve itfaiye ekipleri, tedbir amacıyla bina sakinlerini tahliye etti.

Sütlüce Mahallesi, Salaş Sokak üzerindeki inşaat alanında, gündüz saatlerinde dozerle yapılan temel kazma çalışması sırasında küçük çaplı toprak kayması meydana geldi. Sokak sakinlerinin iddiasına göre, dozer operatörünü uyarmalarına rağmen, çalışmalar gün boyunca devam etti.

GECE YİNE TOPRAK KAYMASI...

Temel kazma çalışmalarının sona ermesinden birkaç saat sonra, saat 21.30 sıralarında daha büyük bir toprak kayması yaşandı. Kayma nedeniyle, inşaat alanının bitişiğindeki 5 katlı binanın ikinci katındaki dairenin balkonu kısmen çökerken, bazı dairelerin kolonlarında da çatlama meydana geldi. Apartmanın çökmesinden korkan bazı vatandaşlar can havliyle kendilerini dışarı attı.

Bina sakinlerinin haber vermesi üzerine olay yerine gelen polis ve itfaiye ekipleri çevrede güvenlik önlemi aldıktan sonra, tedbir amacıyla apartman sakinlerini tahliye etti.

Apartman sakinlerinden Gülizar Güney, 'Ben bugün sabahtan beri uyardım. Hiçbir şekilde beni dikkate almadılar. 10 gündür bir demir taktırmak için uğraştık. Çocuklarımız orada oynarken biz sürekli korku içindeydik. Böyle olmaz ki' Bizim canımız tehlikede. İlla ki ölmemiz mi gerekiyor Ben müteahhitle bizzat görüştüm. Bize 'Bir şey olmaz abla, halledeceğiz abla' dedi. Kepçeyle konuşuyorum, o da sürekli 'Bir şey olmaz' dedi. Kendimi dışarı nasıl attığımı bilmiyorum. Tadilatımı daha yeni yaptırmıştım. Böyle bir duyarsızlık olamaz. Benim küçük çocuğum var. Nereye gideceğim, nerede kalacağım, bilmiyorum diye konuştu.

Apartman, oturanların tahliye edilmesinin ardından zabıta ekipleri tarafından mühürlendi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)