BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinBeykoz yanıyor----

Beykoz yanıyor

Beykoz yanıyor
15 Temmuz 2013 - 14:12 www.finansgundem.com

Geçen cuma ve cumartesi çıkan yangınlardan sonra Beykoz'da bugün 4 farklı noktadan alevler yükseldi

Havadan ve karadan müdahale edilen yangın yaklaşık yarım saatte büyümeden kontrol altına alındı. Yetkilier peş peşe çıkan yangınlar nedeniyle kundaklama ihtimali üzerinde duruyor.Beykoz Çavuşbaşı'ndaki ormanlık alanda saat 12.45 sıralarında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Farklı 4 ayrı noktada çıkan yangına Yangına, İstanbul Orman Bölge Müdürlüğüne ait çok sayıda arazöz ve iş makinası ile Çavuşbaşı, Ümraniye, Kavacık itfaiye grupları müdahale etti. Yangını söndürme çalışmalarına 2 helikopter de havadan destek verdi.
Yangın yerine polis ekibi sevkedildi. Yangın havadan ve karadan müdahaleyle yaklaşık yarım saat süren çalışmalar sonucu kontrol altına alındı. Yangnda soğutma çalışmaları devam ederken ilk belirlemelere göre yaklaşık 1 hektarlık alan zarar gördü. Yetkililer, yangının 4 ayrı noktada çıkması ve aynı bölgede Cuma, Cumartesi ve Pazar günü de peş peşe yangınlar çıkması nedeniyle kundaklama ihtimali üzerinde duruyor.
ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • yıldırım16 Temmuz 2013 15:34

    orman bakanıda oraya yalnızca bakıyor git orda nöbet tut işe yara.3 ncü köprü yolunda zaten yok ettiniz ormanları gitte orda işe yara.

  • hidayet16 Temmuz 2013 15:09

    bu devlet kimin yanında üç beş çapulcunun mu rant sahiplerininmi belli etsin orman bakanı ne iş yapar gitsin oraya sahip çıksın milletin malına oraya ağaç ekme dışında bir iş yapan kendini mahkemede bulur.