BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem''Beyaz Türkler, hayvanlarınıza sahip çıkın”----

''Beyaz Türkler, hayvanlarınıza sahip çıkın”

''Beyaz Türkler, hayvanlarınıza sahip çıkın”
25 Aralık 2021 - 19:21 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gaziantep’teki konuşmalarında 4 yaşındaki Asiye'nin ağır yaralandığı pitbull saldırısına da değindi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Gaziantep konuşmalarının gündeminde, pitbull saldırısına uğrayan ve ağır yaralanan 4 yaşındaki Asiye de vardı.

Erdoğan, ''Bu köpekler parası bol olanların köpekleri. O yavru paramparça oluyor, bu adamlar 'babasını nasıl kandırırız' gayretinde. Kandıramayacaksınız, bedelini ödeyeceksiniz'' dedi. Cumhurbaşkanı, ''Beyaz Türkler, hayvanlarınıza sahip çıkın'' ifadesini de kullandı.

''BEYAZ TÜRKLER, HAYVANLARINIZA SAHİP ÇIKIN''

Açılışı yapılan Yazıbağı Hayvan Barınağı'nın, sahipsiz hayvanların sokaklardan alınarak temiz ve güvenli ortamlara taşınması bakımından önemli bir hizmet olarak gördüğünü vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, şunları söyledi:

"Tüm belediyelerimize de sahipsiz hayvanları sokaktan alarak hem vatandaşlarımızın güvenliğini sağlayacak hem bu canları koruyacak adımları süratle atmaları çağrısında bulunuyorum. İşte Asiye yavrumuzun başına gelen hadise. Beyaz Türkler, hayvanlarınıza sahip çıkın. Bu yavrumuz şu anda hamdolsun emin ellerde. Biliyorsunuz dün gece ambulans uçakla aldırdık ve Antalya Üniversitesine götürdük. Şu anda Antalya Üniversitesinde bu operasyonlarda Türkiye'nin bir numarası, dünyanın saygın hocası Profesör Doktor Ömer Özkan Bey'e teslim ettik, kendisiyle de görüştük. İnşallah yapılacak operasyonlarla yavrumuzu, sağlığına kavuştururuz."

 

Erdoğan: Bizim baktığımız tek yer milletimizin ne istediğidir

 

Erdoğan: Büyüme rakamlarımızın çift haneleri zorlayacağına inanıyorum