BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBeyaz Saray'dan Taliban açıklaması: Anlaşmalıyız----

Beyaz Saray'dan Taliban açıklaması: Anlaşmalıyız

Beyaz Saray'dan Taliban açıklaması: Anlaşmalıyız
27 Ağustos 2021 - 23:05 www.finansgundem.com

Beyaz Saray Sözcüsü Psaki, "Afganistan'dan güvenli tahliyeler için Taliban’la anlaşmak dışında bir seçeneğimiz yok" açıklamasında bulundu

Beyaz Saray Basın Sözcüsü Jen Psaki, "Vatandaşlarımızı güvenli bir şekilde Afganistan’dan çıkarabilmek için Taliban’la anlaşmak dışında bir seçeneğimiz yok" ifadeleri yer aldı.

Beyaz Saray Basın Sözcüsü Psaki, yaptığı açıklamada, ABD'nin 31 Ağustos'taki son çekilme tarihini takiben Afganistan'dan insanların güvenli bir şekilde tahliyesini sağlamak için bir araç olarak Taliban ile ilişki kuracağını söyledi.

Psaki, "Başkan, Dışişleri Bakanı'na, üçüncü ülke vatandaşları ve vizesi olan Afganların ABD askeri varlığı sona erdikten sonra bile ülkeyi terk etmelerini sağlamak için uluslararası ortaklarla diplomatik çabalara devam etmesi talimatını verdi" dedi.

Psaki, “Bu faaliyetlerin bir kısmı kesinlikle Taliban ile koordineli bir yaklaşım ve angajman içerisinde gerçekleştirilecektir” diye ekledi.

MSB duyurdu: Türk askerinin tahliyesi tamamlandı

 

Erdoğan'dan Bosna Hersek'te önemli açıklamalar

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)