BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaBeyaz Saray'dan ABD'li şirketler için korkutan uyarı----

Beyaz Saray'dan ABD'li şirketler için korkutan uyarı

Beyaz Saray'dan ABD'li şirketler için korkutan uyarı
04 Ocak 2019 - 08:36 www.finansgundem.com

Beyaz Saray Ekonomi Danışmanları Konseyi Başkanı Hassett, "Apple gibi Çin'e yoğun satış yapan başka şirketler de karşıdan en rüzgarla karşı karşıya kalabilirler" dedi

Beyaz Saray Ekonomi Danışmanları Konseyi Başkanı Kevin Hassett, Apple gibi Çin piyasalarına yoğun satış yapan ABD şirketlerinin, Çin'de büyümenin yavaşlaması ve artan ticari gerilimlerin etkisi ile önümüzdeki aylarda karşıdan esen rüzgarlarla karşı karşıya kalmalarının muhtemel olduğunu söyledi.

WSJ'ye demecinde, "Çin ekonomisinin keskin şekilde yavaşlamakta olduğuna dair işaretler var" diye konuşan Hassett, "Çin'den kar sağlayan çok uluslu şirketler büyük olasılıkla en azından kar resimlerinin biraz zayıfladığını görecekler" diye konuştu.

Hassett ayrıca, Çin ile pozitif bir ticarit anlaşmasının yapılması halinde ekonomide morallerin keskin bir dönüş yapacağını ve piyasalarda ralli yaşanacağını öngördüklerini de vurguladı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)