BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBeyaz Saray: Türkiye kendini savunma hakkına sahip----

Beyaz Saray: Türkiye kendini savunma hakkına sahip

Beyaz Saray: Türkiye kendini savunma hakkına sahip
22 Kasım 2022 - 18:53 www.finansgundem.com

Beyaz Saray'dan yapılan açıklamada "Türkiye, güney bölgesinde terör tehdidiyle karşı karşıya kalmaya devam ediyor ve kendini savunma hakkına sahip" denildi.

Beyaz Saray yönetimi, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Irak ve Suriye'nin kuzeyindeki terör hedeflerine yönelik gerçekleştirdiği Pençe Kılıç Harekatı'yla ilgili bir açıklama yaptı.

Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Konseyi Stratejik İletişim Direktörü John Kirby, "Türkiye, güney bölgesinde terör tehdidiyle karşı karşıya kalmaya devam ediyor ve kendini savunma hakkına sahip" dedi.

Rusya ve İran ile ilgili de açıklamalarda bulunan Kirby, 'petrol fiyat sınırı' politikasını desteklemeye devam edeceklerini belirterek, "Bu politikanın, Putin'in petrol piyasalarında vurgunculuk yapmasını engellemeye etkili bir şekilde yardımcı olacağına inanıyoruz" ifadelerini kullandı.

İran'ın nükleer programını 'büyük bir endişeyle' izlediklerini belirten Kirby, "İran'ın nükleer tesisinde %60 saflıkta uranyum zenginleştirmeye başladığını henüz doğrulayamadık" dedi. Kirby, İran'a ek yaptırımların masada olmadığını bildirdi.

Erdoğan'dan kara harekatı mesajı

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)