BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporBeşiktaş'tan zehir zemberek açıklama----

Beşiktaş'tan zehir zemberek açıklama

Beşiktaş'tan zehir zemberek açıklama
23 Mart 2015 - 16:01 www.finansgundem.com

Fenerbahçe'ye son dakika golüyle 1-0 yenilen Beşiktaş'ta maçın hakemi Fırat Aydınus'a tepkiler bir hayli sert oldu

Beşiktaş Kulübü Basın Sözcüsü Metin Albayrak ve Futbol A Takımı Sorumlu Yöneticisi Mete Vardar, Fenerbahçe maçının hakemi Fırat Aydınus hakkında zehir zemberek açıklamalarda bulundu.
 
ALBAYRAK: FIRAT AYDINUS'U İSTEMİYORUZ


Albayrak, maçta yaşanan olaylara dikkat çekerek, "Maçı Fırat Aydınus değil, Emre Belözoğlu yönetti. Beşiktaş olarak maçlarımızda Fırat Aydınus'u istemiyoruz. Fenerbahçe bu şekilde şampiyon olacaksa, yazıklar olsun. Bütün Türkiye maçı izledi. Beşiktaş çok iyi başladı, iyi giderken bu olaylar bilinçli şekilde Fenerbahçeli oyuncular tarafından ortaya çıkarıldı. Bu, sürekli alışkanlık haline gelmiş bir olay. Aydınus da buna çanak tuttu. Söylemek istediklerimi herkes anladı, gördü. Biz adalet bekliyoruz, hak etmediğimiz bir şeyi istemiyoruz. Maçın hakemleri adaleti sağlayan kişilerdir, özgüveni vermelidir. Kontrolü kaybeden Fırat Aydınus'tur" diye konuştu.  
 
VARDAR: "FARKLI BİR RENGİN OYUNCULARI OLABİLİRLER AMA..."

Mete Vardar ise, Fenerbahçeli oyuncuların kazanmak için futbol dışı yöntemlere başvurduğunu savunarak şunları söyledi:

"Bence yaşananlar kişisel bir şey değil. Herkesin kendine göre bir yöntemi var. Fenerbahçe bu anlamda çok tecrübeli bir takım. Yalnızca sahanın içinde oynanan oyunla değil! Onlar da bizim milli takımımızın gözbebekleri. İnsani olarak farklı bir rengin, farklı bir takımın oyuncuları olabilir, ama bizim için hepsi değerli önemli oyuncular. Keşke bu tip şeyler olmasa. Sıkça karşılaşmaya başladık bunlarla.  
 
"AYDINUS MAÇI FENERBAHÇELİ OYUNCULARLA BERABER YÖNETTİ"


İlk maçta Atatürk Olimpiyat Stadı'nda da buna benzer şeylerle karşılaşmıştık. Bugün de bu tip baskı yedik. Ne yazık ki Fırat Hoca Türkiye'nin gözbebeği, Türkiye'yi yurt dışında temsil eden bir hakem olmasına rağmen sahada gösterdiği yönetimle Türkiye'nin gururu olduğunu bir kez daha kanıtladı! Diğer güzide kulübümüzün, rekabet ettiğimiz kulübün oyuncuları ile beraber, hep beraber maçı yönettiler. Hayırlı olsun, bir şey diyemiyorum. Çünkü futbol bugün eşit şartlarda oynanmadı."  
 
"HERKESİN KENDİNE GÖRE YÖNTEMİ VAR"

Vardar, maç sırasında Bilic ve Emre arasında yaşananları, "Kişisel bir şey değil. Bugün Bilic, yarın başka bir oyuncumuz olabilir. Bu anlamda herkesin kendine göre bir yöntemi var. Biz Beşiktaş olarak bu yöntemi hiç kullanmayacağız. İnşallah bundan sonra futbol yalnızca sahanın içinde oynanan ve yalnızca hak edenin kazandığı bir oyun olur" diye değerlendirdi. 

"5 NET POZİSYONUMUZ VAR"

Lig sonunda şampiyon olacaklarını iddia eden Mete Vardar, "İkinci yarı güzel futbol oynadık. 5 net gol pozisyonumuz oldu. Takımımız 54 puanla lig liderinin hemen arkasında bulunuyor. Maça baktığımızda oyunun hakimi bizdik. Fakat bugün rakibimizi yenip onları yarış dışı bırakabilirdik. Şimdi 15 gün bir ara var. Toparlanacağız. Lig bizim için tekrar başlayacak. Önümüzde 27 puan var, hepsini alabilecek güçteyiz. Lig sonunda şampiyon biz olacağız, çünkü hak eden biziz" dedi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)