BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporBeşiktaş'tan Vodafone Arena açıklaması----

Beşiktaş'tan Vodafone Arena açıklaması

Beşiktaş'tan Vodafone Arena açıklaması
27 Temmuz 2015 - 22:44 www.finansgundem.com

Beşiktaş Kulübü, inşaatı devam eden Vodafone Arena'nın çöken çatı iskelesi ile ilgili açıklama yaptı

Yapımı devam eden Beşiktaş'ın yeni stadı Vodafone Arena'da çatı iskelesi çöktü. Çökme sonucu iki işçi yaralandı. Siyah-beyazlı kulüp yaralanan işçiler İsmail Kaya ve İbrahim Soner'in durumunun iyi olduğunu ve her aşamada işçilerin yanlarında olacaklarını belirtti.

Beşiktaş Kulübü'nden yapılan yazılı açıklamada, "Vodafone Arena inşaat sürecinde çatı montajında kullanılan iskelelerden birisinin çökmesi nedeniyle, görevli işçilerimizden İsmail Kaya ve İbrahim Soner Dündar, hafif şekilde yaralanmıştır. Acilen Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan işçilerimizin hayati tehlikesi bulunmamaktadır. İşçilerimizin çekilen MR sonuçlarına göre; birisinin kolunda kırık, diğerinin ise kalçasında kırık olduğu belirlenmiştir. Kulübümüz, işçilerimizin sağlığı ve tedavi süreçlerinin her aşamasında yanlarında olacaktır. İşçilerimize ve camiamıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz" denildi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)