BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporBeşiktaş'tan skandal UEFA kararı için açıklama----

Beşiktaş'tan skandal UEFA kararı için açıklama

Beşiktaş'tan skandal UEFA kararı için açıklama
19 Nisan 2017 - 20:04 www.finansgundem.com

Beşiktaş yönetimi, UEFA'nın Lyon - Beşiktaş maçı için verdiği "2 yıl içinde benzer olayların tekrarlaması durumunda 1 yıl men cezası" kararını skandal bir karar olarak yorumladı ve tahkime gideceğini açıkladı

Beşiktaş Basın Sözcüsü Metin Albayrak UEFA'nın Beşiktaş ve Lyon'a 2 yıl ertelemeli 1 yıl men cezası verdiğini duyurması sonrasında açıklamada bulundu.

İşte Albayrak'ın konu ile ilgili yaptığı açıklama:

"Bizim sorumluluğumuzda olmayan olaylarda Lyon ile eşit tutulup aynı cezaya çarptırılmamız UEFA'nın ne kadar taraflı bir karar verdiğini gösteriyor. Bu skandal kararın tartışılacak hiç bir yönü yok. Biz maçtan önce de UEFA'ya tüm başvurularımızı yaptık. 17 bin Türk vatandaşa bilet satıyorlar bunlar bizim sorumluluğumuzda olamaz diye bildirdik. Çıkan olayların sorumluluğu tamamen Lyon emniyetinde iken verilen bu cezayı kabul etmek mümkün değil.

Bu artık sadece Beşiktaş'ın değil Türkiye'nin meselesidir. Gerekçeli karar bize ulaştıktan sonra gerekli tüm hukuki girişimleri hemen başlatacağız ve bu cezanın kaldırılması için ne gerekiyorsa yapacağız" diye konuştu.

Beşiktaş yönetim kurulu üyesi Şafak Mahmutyazıcıoğlu da, "Beklediğimiz bir karar değildi. Yazılan sebepler bu cezanın gerekçesi olamaz." şeklinde konuştu.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)