BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporBeşiktaş'tan Kolombiyalı Carlos Valdes'e teklif----

Beşiktaş'tan Kolombiyalı Carlos Valdes'e teklif

Beşiktaş'tan Kolombiyalı Carlos Valdes'e teklif
20 Haziran 2015 - 20:13 www.finansgundem.com

Beşiktaş'ın Kolombiya milli takımın başarılı defans oyuncusu Carlos Valdes'in peşine düştüğü iddia edildi

Kolombiya basını siyah-beyazlı kulübün Uruguay'ın Club Nacional de Football takımında oynayan Carlos Valdes için resmi teklif yaptığını ileri sürdü. Ülkesinde "El tiburon" (Köpekbalığı) lakablı Valdes'in bu teklife sıcak baktığı ve Beşiktaş'ta futbol oynamayı çok istediği belirtildi.

Kolombiya basınına göre Beşiktaş'ın bu oyuncuyu vatandaşı Pedro Franco'nun yerine düşündüğü, çünkü bu oyuncunun siyah-beyazlı takımdan ayrılmak için önemli teklifler aldığı vurgulandı. Pedro Franco'yu özellikle İspanya'nın La Liga takımlarından Villareal'in transfer etmek istediği de gelen haberler arasında.

ABD'nin Philadelphia Union takımından Uruguay'ın Club Nacional takımına kiralık olarak verilen Carlos Valdes'in sözleşmesinin 2015 yılında tamamlanacağı ve bonservis bedelinin 1 milyon euronun altında olduğu hatırlatıldı. 30 yaşındaki tecrübeli defans oyuncusu Carlos Valdes, Copa Amerika karşılaşmaları için halen Kolombiya Milli Takımı'nda bulunuyor.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)