BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporBeşiktaş'tan flaş Sow hamlesi----

Beşiktaş'tan flaş Sow hamlesi

Beşiktaş'tan flaş Sow hamlesi
28 Haziran 2015 - 19:04 www.finansgundem.com

Siyah-beyazlılar, F.Bahçe'nin yıldızı Moussa Sow'u kiralamak için düğmeye bastı.

Konoplyanka, Dszudszak, Sako ve Olcan Adın konusunda umduğunu bulamayan siyah-beyazlılar, F.Bahçe'nin yıldızı Moussa Sow'u kiralamak için düğmeye bastı.

Ahmet Çebi'nin bizzat Aziz Yıldırım'ı arayıp Senegalli golcünün durumunu sorduğu, başkanın topu sportif direktör Giuliano Terraneo'ya attığı bildirildi

Sol kanat için arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ta listeye sürpriz bir isim girdi. Konoplyanka'nın her gün yeni bir talepte bulunması, Dszudszak'ın ancak Ocak ayından itibaren takıma katılacak olması, Sako'nun İngiltere'de kalmak istemesi, Olcan Adın için de Hamza Hamzaoğlu'nun yerine oyuncu almadan gitmesine izin vermemesi; siyah-beyazlıların elini kolunu bağladı. Bu gelişmelerin ardından Beşiktaş yönetiminin sürpriz bir hamle yaparak F.Bahçe'de bu sezon kadroya girmesi zor görünen Moussa Sow için kiralama teklifinde bulunduğu iddia edildi. 

Ahmet Çebi'nin bizzat Aziz Yıldırım'ı aradığı ve Sow'un durumu sorduğu öğrenildi. Yıldırım'ın bu soru karşısında topu Terraneo'ya attığı bildirildi. Sow'un kadroya girememe durumunun ortaya çıkması halinde Beşiktaş'a kiralanmasına 'hayır demeyeceği' ifade edildi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)