BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporBeşiktaş'tan Fenerbahçe'ye Konoplyanka çalımı----

Beşiktaş'tan Fenerbahçe'ye Konoplyanka çalımı

Beşiktaş'tan Fenerbahçe'ye Konoplyanka çalımı
30 Haziran 2019 - 15:00 www.finansgundem.com

Ukraynalı forvet Yevhen Konoplyanka ile her konuda anlaşan siyah beyazlı yönetim gelişmeleri izlemek ve oyuncunun maliyetini düşürmek için bekleme sürecine girdi

Takımın başına Abdullah Avcı'nın geçmesinin ardından Adem Ljajic'in bonservisini alan siyah beyazlılarda sessiz bekleyiş devam ediyor. Dış transferde henüz bir oyuncu ile anlaşma imzalamayan Beşiktaş'ta transfer komitesi derin bir çalışma yönetiyor.

İlk olarak kadroda bulunan ve teknik heyet tarafından düşünülmeyen oyuncularla yolları ayırmak isteyen Beşiktaş'ta kadroya dahil edilecek oyuncular konusunda da çalışmalar tüm hızıyla devam ederken, Transfer komitesi transferde bombaları arka arkaya patlamayı hedefliyor.

İlk bomba Konoplyanka

Duhuliye.com Yayın Yönetmeni Erdem Ulus'un haberine göre Fenerbahçe'nin de transferi için yoğun uğraş sarf ettiği, Ukraynalı forvet Yevhen Konoplyanka ile her konuda anlaşan siyah beyazlı yönetim gelişmeleri izlemek ve oyuncunun maliyetini düşürmek için bekleme sürecine girdi.

Schalke'den ayrıldı Kartal kaptı

Geçtiğimiz günlerde Alman kulübünden yapılan Schake 04 Sportif Direktörü Jochen Schneider imzali açıklamada "Kadroda yer alan Hamza Mendyl ve Nabil Bentaleb'in yanı sıra Yevhen Konoplyanka da başka bir takıma transfer olmak istediğini açıkladı" ifadeleri kullanılmış, daha sonra Fenerbahçe'nin bu isimlerden Konoplyanka ile yakından ilgilendiği gündeme gelmişti. Beşiktaş anlaştı bekleyiş başladı Gelismeler bu yönde ilerlerken Besiktas transfer komitesi kulübüyle yollarını ayıran Ukraynalı forvetle yaptığı ilk görüşmede büyük ölçüde anlaşma sağladı. Beşiktaş'ı son dönemde yakından takip ettiğini söyleyen Ukraynalı forvet özellikle hücum gücü yüksek ve ofansif oyun anlayışı sebebiyle Beşiktaş'ın kendisine en uygun takım olacağını bu sebeple ilk tercihinin siyah beyazlılar olduğunu belirtti. Siyah Beyazlı yönetimse prensipte anlaştığı oyuncunun maliyetini düşürmek için son yıllarda olduğu gibi bekleme ve son güne yakın bir süreçte işi kendi şartlarıyla bitirme isteğinde.

Siyah beyazlıların transfer listesinde bulunan oyunculardan biriyle, daha iyi şartlarda bir anlaşma olasılığı doğmadığı takdirde 29 Yaşındaki Ukranya'lı yıldız Yevhen Konoplyanka'nın önümüzdeki sezon Beşiktaş forması giymesine kesin gözüyle bakılıyor. (Duhuliye)

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)