BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporBeşiktaş'tan F.Bahçe ve Trabzon'a sert tepki----

Beşiktaş'tan F.Bahçe ve Trabzon'a sert tepki

Beşiktaş'tan F.Bahçe ve Trabzon'a sert tepki
27 Ocak 2015 - 09:04 www.finansgundem.com

Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, İbrahim Hacıosmanoğlu ve Aziz Yıldırım'ın sözlerine sert cevap verdi

Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı ve Futbol Şubesi Başkanı Ahmet Nur Çebi, "Daha iyi olmamız gerektiğini gözlemleyebiliyoruz" dedi. spor toto süper lig'de deplasmanda Gençlerbirliği'ni 2-0 yendikleri maçın ardından açıklamalarda bulunan Çebi, iyi bir maç olduğunu ve yollarına devam ettiklerini belirtti.

"İkinci devrenin başlangıç maçıydı. Daha iyi olmamız gerektiğini gözlemleyebiliyoruz" diyen Çebi, yeni transferlerin katkılarıyla daha iyi noktalara gelerek hedeflerine yavaş yavaş ilerlediklerini söyledi.

"NE BENİM NE DE BEŞİKTAŞ'IN KİMSEYE DİYET BORCU VAR"

Ahmet Nur Çebi, Tolgay Arslan'ın transferi konusunda yapılan spekülasyonlara ilişkin, şöyle konuştu:

"Bu transferi istemeseydim, olmazdı. Transferin geldiği nokta da söylenenlerin tamamının yanlış olduğunu ifade ediyor. Ne benim, ne ailemin, ne de Beşiktaş'ın kimseye diyet borcu var. Tolgay'ı transfer ederken bedelini ödeyerek yaptık. Ailemin de Trabzonspor'a olan katkılarının, onların yaptığından çok daha aşağıda olduğunu zannetmiyorum. Bu ifadeleri şanssız görüyorum. Zannediyorum ki çok can yandı, üzüldüler. Buna karşı bir serzeniş oldu. Söyleyecek bir şey aradılar, bunu buldular. Çok yanlış yaptılar, onları buradan kınıyorum."

"AZİZ YILDIRIM TARİHE BAKSIN"

Aziz Yıldırım'ın havuzla alakalı konuşmasının hatırlatılması üzerine Ahmet Nur Çebi, şunları kaydetti:

"Aziz Bey, öyle ifadeler kullanmışsa Beşiktaş'ın değerini tespit etmekte zorlanmış. Oturup bir daha Beşiktaş'ın 110 yıllık tarihine bakmasını tavsiye ediyorum. Beşiktaş'ın marka değeriyle ilgili kimsenin bu şekilde yorum yapmasını doğru bulmuyorum. Beşiktaş'sız bir lig ve 'büyükler' sözünü kullanmak doğru değildir. Beşiktaş'ın yerini gösteriyoruz, göstermeye de devam edeceğiz. Sayın başkanımızın görüşleri var. Biz de görüşlerimizi kendisine ilettik. Başkanımızın bunları açıklayacağı bir ortam bugün yarın olacaktır."

DENİZ ATALAY: HİÇ KİMSE ZORLA BİR TAKIMA GETİRİLEMEZ

Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Deniz Atalay ise Tolgay Arslan transferiyle ilgili değerlendirmesinde, "Transfer dönemlerinde rakip takımlar devreye girdiği zaman böyle spekülasyonlar oluyor. Bunu gündemde tutmak doğru değil. Tolgay, Beşiktaş'ı istediği için geldi. Hiç kimse zorla bir takıma getirilmez. Kendisi Beşiktaş'ı tercih etti, bundan sonra bize faydalı olur diye umuyorum" ifadelerini kullandı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)