BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporBeşiktaş'tan Bosna Hersek'e destek----

Beşiktaş'tan Bosna Hersek'e destek

Beşiktaş'tan Bosna Hersek'e destek
15 Ağustos 2014 - 15:21 www.finansgundem.com

Beşiktaş ile Bosna-Hersek ekibi Sloboda, özel maçta karşı karşıya gelecek. Gelir Bosna'daki sel felaketinden etkilenen afetzedelere verilecek

Sloboda Kulübü Başkanı Azmir Husiç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Beşiktaş ile özel maç yapma fikrinin, Mayıs ayında Bosna Hersek'in Tuzla kentini ziyaret eden Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar ile yaptıkları görüşmede ortaya çıktığını söyledi.

Fikrin, sel felaketinin ardından yapılacakları değerlendirdikleri toplantıda ortaya atıldığını anlatan Husiç, Sloboda Futbol Takımı'nda yetişen ve daha sonraki yıllarda Beşiktaş forması da giyen Cevad Şekerbegoviç ve Mirsad Kovaçeviç'in girişimleriyle bu projenin ortaya çıktığını kaydetti.

Husiç, İstanbul'da oynanacak maçtan elde edilecek tüm gelirin, Mayıs ayındaki sel felaketinden etkilenen Tuzlalı afetzedeler için kullanılacağını ifade etti.

Uzun yıllar sonra Beşiktaş ile yeniden irtibat kurdukları ve işbirliği yapmaktan memnuniyet duyduklarını dile getiren Husiç, "Bu, bizim için büyük bir adım. Bu işbirliğini gelecekte de sürdürmeyi planlıyoruz. Böylece iki kulüp arasındaki işbirliğini daha güçlü ve daha büyük kılabiliriz" diye konuştu.

Husiç ayrıca, Beşiktaş Kulübü Onursal Başkanı Süleyman Seba'nın vefatı nedeniyle Siyah Beyazlı camiaya başsağlığı dileyerek, "Allah rahmet eylesin. Acılarını paylaşıyoruz" dedi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)