BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBeşiktaş'tan art arda şehit açıklamaları----

Beşiktaş'tan art arda şehit açıklamaları

Beşiktaş'tan art arda şehit açıklamaları
11 Aralık 2016 - 05:45 www.finansgundem.com

Beşiktaş Kulübü'nden yapılan açıklamalarda kongre üyesi Vefa Karakurdu ile Kartal Yuvası çalışanı Tunç Uncu'nun hayatını kaybettiği bildirildi

Beşiktaş Kulübü yaşanan hain saldırıda iki çalışanının şehit olduğunu açıkladı. Siyah beyazlılar saldırıda Vodafone Arena'dan Sorumlu Özel Güvenlik Şube Emniyet Müdürü ve Kongre üyesi Vefa Karakurdu ile Kartal Yuvası çalışanlarından Tunç Uncu'nun hayatını kaybettiğini açıkladı.

Beşiktaş Kulübü iki ayrı açıklama yayınlayarak hain saldırıda iki şehidinin olduğunu açıkladı.

Siyah beyazlıların, ilk açıklamarında "Vodafone Arena yakınında yaşanan bombalı terör saldırısında, 29 yaşındaki Kartal Yuvası mağazası çalışanlarımızdan Tunç Uncu'nun şehit olması kulübümüzü derinden üzdü. Hain saldırıda kaybettiğimiz tüm şehitlerimize ve Uncu'ya Allah'tan rahmet, ailelerine, yakınlarına, sevenlerine ve camiamıza başsağlığı, yaralılarımıza da acil şifalar dileriz" denildi.

Beşiktaş yaptığı ikinci açıklamada ise "Vodafone Arena yakınında yaşanan bombalı saldırıda, Vodafone Arena'dan Sorumlu Özel Güvenlik Şube Emniyet Müdürü ve Kongre üyemiz Vefa Karakurdu'nun şehit olması kulübümüzü derinden üzdü.Hain saldırıda kaybettiğimiz tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine, yakınlarına, sevenlerine ve camiamıza başsağlığı, yaralılarımıza acil şifa dileriz" satırlarına yer verdi.

Vodafone Arena yakınında iki ayrı patlama

 

Soylu: 29 şehit, 166 yaralı

 

Alçak saldırı sonrası ilk görüntüler

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)