BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporBeşiktaş'ta Sergen Yalçın dönemi sona erdi----

Beşiktaş'ta Sergen Yalçın dönemi sona erdi

Beşiktaş'ta Sergen Yalçın dönemi sona erdi
09 Aralık 2021 - 12:29 www.finansgundem.com

Beşiktaş'ta teknik direktör Sergen Yalçın görevinden ayrıldı. Bugün Başkan Ahmet Nur Çebi ile biraraya gelen 49 yaşındaki teknik adam, görevini bırakma kararı aldı. Bugünkü antrenmanı ise yardımcı antrenör Murat Şahin yönetiyor.

Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi'nde kötü sonuçlar alan Beşiktaş'ta teknik direktör Sergen Yalçın istifa kararı aldı. 49 yaşındaki teknik adam kararını bugün yönetime bildirdi.

Bugün yapılan antrenmana çıkmayı düşünmeyen Yalçın, Başkan Ahmet Nur Çebi ile yapacağı görüşmenin ardından son kararını verecek. Çebi'nin Sergen Yalçın'ın istifasını kabul ettiği belirtildi.
Siyah-beyazlıların saat 12.00'de başlayan antrenmanını, yardımcı antrenör Murat Şahin yönetiyor.

Pazartesi günü yeni hoca adayları masaya yatırılacak
Sergen Yalçın sonrasında yeni hoca adayları da gündeme gelmeye başladı. Siyah-beyazlı ekipte ilk akla gelen isim Şenol Güneş olsa da, yönetimde tecrübeli hoca konusunda fikir ayrılığı var. Milli Takım'daki performansı tartışılan Güneş yerine, Sergen Yalçın'ın takımın başına getirildiği dönemdeki gibi genç bir isim düşünülüyor. Pazartesi günü yapılacak olan yönetim kurulu toplantısında bu konu gündemin ilk maddesi olacak. Başkan Çebi ve Yönetim Kurulu Üyeleri ise yeni teknik direktör konusunda acele etmemekten yana.

Hafta sonunda oynanacak olan Kayserispor karşılaşmasında da yedek kulübesinde Murat Şahin'in yer alması bekleniyor.

Daha önce istifadan dönmüştü

27 Kasım'da ligde Giresunspor'a sahasında 4-0 mağlup olarak çok ağır bir yenilgi alan siyah-beyazlılarda Sergen Yalçın maçın ardından istifa sinyali verse de ertesi gün başkan Ahmet Nur Çebi ile yapılan görüşmenin ardından devam kararı almıştı. Sonrasında oynanan Kasımpaşa maçında öne geçmesine rağmen üstünlüğünü koruyamayan ve berabere kalan Beşiktaş'ta sergilenen performans yine kimseyi tatmin etmezken Dortmund hezimeti istifa tartışmalarını yeniden alevlendirmişti.

SERGEN YALÇIN'IN BEŞİKTAŞ KARİYERİ

79 maç
45 galibiyet
10 beraberlik
24 mağlubiyet
1 Süper Lig şampiyonluğu
1 Türkiye Kupası şampiyonluğu 

Beşiktaş'tan Pirlo bombası! Sergen Yalçın'ın yerine...

 

Puan alamadan veda etti... İşte Beşiktaş'ın Devler Ligi kazancı!

 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • SametAy09 Aralık 2021 12:36

    Çok şükür hasbelkader şansla asla başarı falan olmayan sözde bir tesadüf ile devam ederek takımın geleceğini köreltti sözde şampiyonlukta en ufak katkısı yoktur gazla basınla kamu oyuyla sişirtilerek gündem olmanın dışında sonuç Avrupada sıfır altı ayıbı