BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporBeşiktaş'ta Pektemek şoku----

Beşiktaş'ta Pektemek şoku

Beşiktaş'ta Pektemek şoku
08 Aralık 2014 - 05:50 www.finansgundem.com

Trabzonsporlu Belkelam ile kafa kafaya çarpıştıktan sonra hastaneye kaldırılan Mustafa Pektemek'in yüzünde ve burnunda kırıklar bulunuyor

Beşiktaş'ta, ikinci yarıda Demba Ba'nın yerine oyuna giren Mustafa Pektemek, Belkalem ile kafa kafaya çarpışınca hastanelik oldu. Kulüp doktoru Ertuğrul Karanlık, "Mustafa'nın burnunda, yüzünde kırıklar bulunuyor. Beyin ve gözde bir problem gözükmüyor. Ameliyat olması gerekiyor" dedi.

Beşiktaş'ta, Demba Ba'nın yerine ikinci yarıda oyuna giren Mustafa Pektemek, büyük bir talihsizlik yaşadı.

68. dakikada Trabzonsporlu Belkalem ile bir kafa topu mücadelesine çıkan Pektemek, rakibiyle kafa kafaya çarpışınca kanlar içinde yere yığıldı. Yapılan ilk muayenede burnunun kırıldığı anlaşılan Mustafa Pektemek, saha içine giren ambulansa bindirilerek hastaneye götürüldü.

Talihsiz futbolcunun durumuyla ilgili açıklama yapan kulüp doktoru Ertuğrul Karanlık, "Mustafa'nın burnunda, yüzünde kırıklar bulunuyor. Beyin ve gözde bir problem gözükmüyor. Ameliyat olması gerekiyor. Kendisini İstanbul'da ameliyat edeceğiz" dedi. Karanlık, Mustafa'nın sahalara dönüş tarihi konusunda açıklama yapmaktan kaçındı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)