BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporBeşiktaş'ta mali kriz! Ödemeler durdu----

Beşiktaş'ta mali kriz! Ödemeler durdu

Beşiktaş'ta mali kriz! Ödemeler durdu
05 Ekim 2018 - 18:55 www.finansgundem.com

Beşiktaş yönetiminin teknik heyet ve futbolculara yaşanan maddi sıkıntıyı hatırlatarak "Aralık ayına kadar ödeme yok" uyarısı yaptığı öğrenildi.

UEFA Avrupa Ligi'nde Malmö karşısında aldığı yenilgiyle keyfi kaçan Beşiktaş'ta yaşanan ekonomik krizin de ciddi boyutlara ulaştığı ortaya çıktı.

Bir taraftan döviz kurunda yaşanan yükseliş, diğer taraftan da UEFA kıskacıyla maddi sıkıntıyı ciddi ciddi hissetmeye başlayan Beşiktaş'ta kısa bir süre önce yönetimden, teknik heyet ve futbolculara kötü haber geldi.

UEFA Finansal Fair-Play kriterleri nedeniyle bir taraftan TFF ile ödeme yazışmalarını sürdüren diğer taraftan teknik heyet ve futbolculardan "Alacağım yoktur" şeklinde borçsuzluk yazısı almaya çalışan siyah-beyazlıların, hesapların şaşması nedeniyle Aralık ayına kadar oyunculara ödemeye yapamayacağı belirtildi.

Siyah-beyazlı yönetimin geçen hafta teknik heyet ve futbolculara "Aralık ayına kadar ödeme yok, ona göre hesabınızı yapın" uyarısı yaptığı ifade edildi. (Sporx)

YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ali 06 Ekim 2018 10:16

    sayın orman atıp tutuyodu ya dünyaya açılcaz dünya markası olcaz tabiki seviniriz fakat önce siz mali tablonuzu düzeltin cenkten şampiyonlar liginden gecen yıl resmen para yağdı sonuç sıfır

  • Günaydın hayırlı 06 Ekim 2018 09:45

    Sn orman BJK yı maf ettiniz yuh

  • Mustafa06 Ekim 2018 00:05

    Ortada başarıda yok havaya giden paralar kapatın gitsin nilletin vaktinide almayın

  • Numan Ertokuş05 Ekim 2018 20:50

    bas bas paraları yabancı futbolcuya , bas bas paraları euroyla dolarla yabancıya.çikolata renkliler , memlekette top oynuyacak donsuz mu kalmadı be.Böyle muhtaç olursunuz işte.Yabancı futbolcuya hayırrrrrrrrrr.Yazık günah değil mi ya top oynayan birilerine çuvalla para vermek.

  • Soran adam 05 Ekim 2018 20:02

    Şampiyonlar ligi ve futbolcu satışından gelen o kadar para nereye gitti sorar bu adam. Son iki yıldır mali performansın uçması lazımdı.

  • Bu konuda çok rahatsızım 05 Ekim 2018 19:06

    Bedelli geliyor mu yoksa bjkasa allah muhafaza

  • Nihat05 Ekim 2018 19:01

    Ya adam gibi yerli futbolcu yetiştirirsiniz ya da batarsınız!

  • Serdar çelebi06 Ekim 2018 11:31

    Türkiye’de torpil yapmaktan futbolcu yetişmez kolay kolay beter olsun hepsi nerede tarikatçi biatcı futbolcu antrenör yönetici yakını onlar oynar torpilli adam da kendini oldu zannedip geliştirmez sonra kazmalara kalırsın.