BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinBeşiktaş'ta korkunç kaza----

Beşiktaş'ta korkunç kaza

Beşiktaş'ta korkunç kaza
23 Eylül 2015 - 10:45 www.finansgundem.com

Beşiktaş’ta kontrolden çıkan İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne ait temizlik aracı caddedeki araçları biçerek kaldırıma çıktı

Kaza, saat 23.00 sıralarında Beşiktaş, Dolmabahçe Gazhane Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne İBB ait 34 08 3834 plakalı temizlik aracı yokuş aşağı ilerlerken henüz bilinmeyen bir nedenle kontrolden çıktı.

Önündeki araçlara çarparak ilerlemeye başlayan temizlik aracı, Dolmabahçe Caddesi üzerinde seyreden araçlara da çarptıktan sonra önüne aldığı 34 TFP 43 plakalı ticari taksi ile birlikte kaldırıma çıkarak durdu.

Ortalığın savaş alanına döndüğü kazada 2’si ağır 7 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı. 7 araçta da maddi hasar meydana geldi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis, sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan yaralılar çevre hastanelere kaldırılırken, temizlik aracının çarparak önüne aldığı ticari takside sıkışan bir yaralı itfaiye ekipleri tarafından kurtarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi.

BAZI KAZAZEDELER GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI

Kazanın şokunu üzerinden atamayan bir kazazede kadın ise gözyaşlarına engel olamadı. Hafif sıyrıklarla kazayı atlatan kadın bir süre sonra olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından muayenesi yapılmak üzere ambulansa götürüldü.

"ÇÖP KAMYONUNUN FRENİ PATLAMIŞ HERHALDE"

Temizlik aracının freninin patladığını iddia eden kazazede bir araç sahibi ise, "Işıklarda en ön sırada duruyorduk. Birden büyük bir gürültüyle sarı bir ticari taksi bize çarptı. Arkasından da temizlik aracı geçti. Ben o an tam göremedim ama eşim ve kardeşim üzerimizden uçan aracı görmüş.. Çöp kamyonunun freni patlamış herhalde" şeklinde konuştu.

"YUKARIDAN AŞAĞI ARAÇLARI SÜRÜKLEYEREK GELDİ"

Olayın görgü tanığı bir vatandaş da, "Biz buradan geçiyorduk. Temizlik aracı yukarıdan aşağı araçları sürükleyerek geldi. Çok sayıda yaralı vardı. Ambulanslarla hastanelere kaldırıldılar" dedi.

Kaza yapan araçlar olay yerinden kaldırılırken, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne ait temizlik aracının şoförünün ise kontrol amaçlı hastaneye sevk edildiği ve ardından polis merkezine götürüldüğü öğrenildi. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)