BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporBeşiktaş'ta Jose Sosa şoku!----

Beşiktaş'ta Jose Sosa şoku!

Beşiktaş'ta Jose Sosa şoku!
08 Temmuz 2016 - 20:13 www.finansgundem.com

Şampiyon Beşiktaş yeni sezonun açılışını Nevzat Demir Tesisleri'nde yaptı. Dün gece İstanbul'a geç saatlerde gelen Jose Sosa idmanda yer almadı.

Beşiktaş'ta Jose Sosa şoku yaşanıyor... Siyah beyazlıların Nezvat Demir Tesislerin'nde akşam antrenmanıyla başladığı yeni sezon açılışına Arjantinli oyuncu Jose Sosa katılmadı. Hiç bir mazeret bildirmeyen ve Bodrum'a gittiği öğrenilen Sosa'ya yönetimin ceza vereceği öğrenildi. Arjantinli oyuncunun Milan ile görüşme halinde olduğu ancak Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin Sosa'yı ikna etmeye çalıştığı belirtildi.

Siyah beyazlıların yeni transferlerinden kaleci Fabri ise siyah beyazlı ekibin ilk antrenmanına katıldı. Uzun süreli sakatlığının ardından Rhodolfo da sezon açılışı kampının ilk antrenmanına katılan isimler arasında yer aldı. Öte yandan fıtık ameliyatı olan Mustafa Pektemek de antrenmana katılmadı.

GÖKHAN GÖNÜL'E DESTEK PANKARTI
Beşiktaş'ın Fenerbahçe'den transferi Gökhan Gönül de milli takım izni nedeniyle ilk antrenmana katılmadı. Oyuncuları karşılamaya gelen siyah beyazlı taraftarlar tesislerin girişine Gökhan Gönül için 'Parayı değil şerefi seçtin, hoşgeldin ey Gönül' yazılı bir pankartı astı.

Beşiktaş'ta antrenman öncesi hayatını kaybeden efsane Galatasaray kaptanı Turgay Şeren için saygı duruşu yapıldı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)