BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporBeşiktaş'ta Gökhan Töre depremi!----

Beşiktaş'ta Gökhan Töre depremi!

Beşiktaş'ta Gökhan Töre depremi!
21 Kasım 2014 - 10:24 www.finansgundem.com

Adı futbolundan çok skandallarla anılan Gökhan Töre, yakın çevresine "Kafeste gibiyim. Sezon sonunda ayrılmak istediğimi söyleyeceğim” dedi

Gurbetçi oyuncular Hakan Çalhanoğlu ve Ömer Toprak ile milli takımda yaşadığı silahlı tehdit olayı, ardından bir bardaki kavganın ardından yaralanma... Gökhan Töre’nin son 1 yıldaki müthiş performansı bile olayların gölgesinde kaldı. Pek değil, hiç konuşmadı ama sonunda patladı. Yakın çevresi ile içinde bulunduğu ruh halini paylaşan Beşiktaş’ın yıldızı, Siyah-Beyazlılar’ı şok edecek bir açıklama yaptı: Sezon sonunda ayrılmak istediğimi yönetime söyleyeceğim.

"DEFALARCA ÖZÜR DİLEDİM"

Gökhan Töre, ruh halinin bozulduğunu şu net ifadelerle anlattı: Hayatım alt üst oldu. Artık neredeyse hiçbir yere çıkamıyorum, gezemiyorum. Dışarıya çıktığımda tepkilerle karşılaşıyorum. Bu nedenle eve hapsoldum. Psikolojim bozuldu. Evet, büyük bir hata yaptım. Pişmanım ama hayat devam ediyor, ben de kariyerime devam etmek zorundayım. Hakan ve Ömer’den defalarca özür diledim ama o olay peşimi bırakmıyor. Allah’tan futbolum olumsuz yönde etkilenmedi. İyi bir performans ortaya koydum. Futbolum da kötü olsaydı biterdim. Türkiye’de bu psikoloji ile devam etmem çok zor. Burada kafeste gibiyim!
Yönetim ile konuşup sezon sonunda ayrılmak istediğimi dile getireceğim. Futbol hayatıma Avrupa’da devam etmek istiyorum.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)