BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporBeşiktaş'ta Demba Ba krizi!----

Beşiktaş'ta Demba Ba krizi!

Beşiktaş'ta Demba Ba krizi!
08 Nisan 2015 - 08:30 www.finansgundem.com

Senegalli yıldız aşırı yorgunluk yüzünden omuzlarındaki ağır yükü taşımakta çok zorlanmaya başladı

Beşiktaş forması altında son 9 resmi maçta penaltıdan 2 gol atabilen Demba Ba tükenme noktasına geldi. Uzun süreli sakatlıklar yaşayan Mustafa Pektemek ve Cenk Tosun’un yokluğunda tüm maçlarda 90 dakika forma giyen tecrübeli futbolcunun liglerin ertelenmesi nedeniyle bir hafta dinlendirileceği belirlendi.

Milliyet'in haberine göre, Beşiktaş’a geldiği ilk günden beri attığı gollerle alkışları toplayan ve bu başarısından dolayı adına besteler bile yapılan Demba Ba son dönemde sessizliğe büründü. Sezonun ikinci yarısındaki istatistikleriyle beklentilerin altına düşen Senegalli oyuncunun yoğun maç trafiği döneminde aşırı yorulduğu ve tükenme noktasına geldiği belirtildi.

Lige verilen arada Senegal Milli Takımı’na giden ve Gana’ya karşı forma giyen Demba Ba, Başakşehir karşısında da sessiz kaldı. Cenk Tosun ve Mustafa Pektemek’in sakatlıkları yüzünden forma giyemedikleri dönemde Beşiktaş’ın gol yükünü tek başına çekmeye çalışan ve tüm maçlarda 90 dakika oynayan Demba Ba, Başakşehir karşılaşmasında etkisiz bir görüntü vermişti. Süper Lig’in ertelenmesi nedeniyle bir hafta dinlendirilecek olan Demba Ba’nın dizindeki kıkırdak problemi nedeniyle de zorlandığı iddia edildi.

Siyah-beyazlı yönetimin, Senegalli yıldızın performansından hiç memnun olmadığı aktarıldı. Başakşehir maçının ardından durum değerlendirmesi yapan siyah-beyazlıların, “Demba Ba böyle maçlarda sahneye çıkmayacaksa hangi maçları kurtaracak” ifadelerini kullandıkları ortaya çıktı. Senegalli yıldızı savunan yöneticilerin ise “Kanatlardan hiç top alamadı. Orta sahadan da destek gelmedi. Takımın geneli kötü oynuyorken Demba Ba tek başına ne yapabilir” diye konuştukları öğrenildi.

Bu arada Teknik Direktör Slaven Bilic, Demba Ba’dan daha fazla verim alabilmek için Senegalli oyuncuyu bazı maçlarda Mustafa Pektemek veya Cenk Tosun ile birlikte oynatmayı planlıyor. Başarılı futbolcunun hücum bölgesinde yalnız kaldığını düşünen Hırvat hoca, Demba Ba’yı baskı altından kurtaracak bir formül aradığı ifade edildi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)