BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporBeşiktaş'ta büyük şok----

Beşiktaş'ta büyük şok

Beşiktaş'ta büyük şok
14 Temmuz 2014 - 22:06 www.finansgundem.com

Beşiktaş'ta tüm camiayı şoke eden bir istifa gerçekleşiyor

Beşiktaş Futbol Genel Direktörü Önder Özen, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ile istifasını görüşmek üzere takımın İngiltere kampından ayrılarak İstanbul'a döndü.

İstifa için başkan Fikret Orman ile görüşen Özen, yarın birkez daha başkan ile bir araya gelecek. Özen, "Ailem ve dostlarımla görüşerek kesin kararımı vereceğim. Kararımı yarın kamuoyu ile paylaşacağım" şeklinde konuştu.

İstifa kararının yalnızca Yalçın Ayhan transferinde yaşanan olumsuzluklarla ilgili olmadığı belirtildi. Özen’in istediği transferlerin yapılmaması, Bilic’in yardımcılarının değiştirilmesi, tesislerde yapılacak bazı değişiklikler ve bazı oyuncular hakkında verilen kararlar istifa kararı için zemin hazırladı.

Yalçın Ayhan’la 1 ay önce sözleşme imzalanması, futbolcunun İngiltere kampına katılması ve ardından İstanbul’a dönmesi Önder Özen için son nokta oldu.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)