BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporBeşiktaşlılara büyük müjde! O maçlar İstanbul'da----

Beşiktaşlılara büyük müjde! O maçlar İstanbul'da

Beşiktaşlılara büyük müjde! O maçlar İstanbul'da
12 Ekim 2014 - 19:07 www.finansgundem.com

Başakşehir Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, Beşiktaşlılara müjdeyi verdi

Başakşehir Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, Beşiktaş'ın 23 Kasım'daki Kasımpaşa ve 21 Aralık'taki Akhisar maçlarını Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynayacağını açıkladı.

Başakşehir Kulübü başkanı Göksel Gümüşdağ, Sivasspor maçı için olumsuz yanıt verdikleri Beşiktaş'a bu kez Fatih Terim Stadı'nın kapılarını açtı.

Sabah Gazetesi'nden Fatih Doğan'a konuşan Gümüşdağ, "Beşiktaş ligin ilk yarısındaki Kasımpaşa ve Akhisar maçlarını Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynayacak" dedi.

Aynı stat için daha önce Beşiktaş'a olumsuz yanıt vermelerinin nedenini de açıklayan Gümüşdağ, şunları söyledi:

"Sivasspor maçında stadı vermemiz teknik olarak mümkün değildi. Ben arkadaşlara 'Beşiktaş'ı misafir edeceğiz, stadı hazırlayın' dedim. Fakat arkadaşlar 'cumartesi Panathinaikos ile Başakşehir'in özel maçı var, salı günü de A2 Milli Takımımız İngiltere ile aynı sahada oynayacak. Bunların üzerine bir de Beşiktaş-Sivasspor maçını oynatamayız. Bu statta bir haftada üç maç yaptırırsak sahayı tamamen kaybederiz' cevabını verdi. Ben de bunun üzerine Beşiktaş yönetimine olumsuz yanıt verdim."

Hatırlanacağı üzere Beşiktaş, İstanbul'da stat bulamadığı için 19 Ekim'deki Sivasspor maçını Ankara'daki Yenikent ASAŞ Stadı'na aldırmak zorunda kalmıştı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)