BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporBeşiktaş'ın Mehmet Ekici teklifi ortaya çıktı----

Beşiktaş'ın Mehmet Ekici teklifi ortaya çıktı

Beşiktaş'ın Mehmet Ekici teklifi ortaya çıktı
27 Ocak 2017 - 20:59 www.finansgundem.com

Beşiktaş'ın, Mehmet Ekici transferi için Trabzonspor'a 4 oyuncu ve üzerine para teklif ettiği ortaya çıktı. İşte Beşiktaş'ın flaş teklifi...

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta'nın Mehmet Ekici ile ilgili "Beşiktaş'tan daha iyi bir teklif aldım ve bunu da Fenerbahçe cephesine söyledim" açıklamasının ardından gözler siyah-beyazlıların yaptığı teklife çevrildi.

Fenerbahçe'nin 2 milyon euroluk teklifinin üzerinde çok daha iyi bir teklif aldıklarını söyleyen başkan Muharrem Usta'nın bundan bir süre önce kendilerine 2 milyon euro teklif eden Fenerbahçe'ye, "Beşiktaş bize 4 futbolcu artı para vermeyi teklif etti" dediği öğrenildi.

MUHARREM USTA: "BEN BEŞİKTAŞ İLE ANLAŞTIM"
"Ben Mehmet Ekici konusunda Beşiktaş ile anlaştım. Ailesine söylüyorum, Mehmet, Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında yeni bir polemik olmasın. Zaten aramızdaki polemik yeter. Fenerbahçe'nin de alemde bir Mehmet'e ihtiyaç kalmadı. Mehmet sezon sonuna kadar bana lazım, Beşiktaş ile anlaşsaydı sezon sonuna kadar bende oynayacaktı. Türkiye'nin de başka işi yok, Ekici Ekici Ekici. Ben işi bitirmiş durumdayım Beşiktaş'la. Mehmet oraya gidebilir, gitmeyebilir. Ben Avrupa'dan 10 numara bakıyorum. Oyuncu deklarasyon yapıyor, üzülüyorum. Sen Trabzonspor'un oyuncusun.

Benim Beşiktaş ile yaptığım anlaşma, Fenerbahçe'den daha iyidir. Günler öncesinden noktalanmıştır. Bu iş bitmiştir. Ben bunu Fenerbahçe'ye ilettirdim."

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)