BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporBeşiktaş'ı çıldırtan pozisyon----

Beşiktaş'ı çıldırtan pozisyon

Beşiktaş'ı çıldırtan pozisyon
27 Eylül 2015 - 20:43 www.finansgundem.com

Beşiktaş'ın yediği 2. gol öncesi çizgiyi geçen topu hakem Halis Özkahya görmedi ve gol oldu. Beşiktaş taraftarı pozisyon sonrası çıldırdı.

Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında Beşitkaş ile Fenerbahçe arasında oynanan derbide siyah-beyazlıları çıldırtan bir pozisyon yaşandı.

Karşılaşma 2-1 Beşiktaş üstünlüğüyle devam ederken, Fenerbahçeli Volkan Şen son çizgiye kadar inip topu içerideki Robin Van Persie'ye çıkardı. Hollandalı futbolcu da skoru 2-2'ye getiren golü attı.

 

Pozisyonun başlangıcında Volkan Şen'in topu kontrol ettiği an ise büyük tartışma yaratırken, siyah-beyazlı futbolcular da uzun süre hakeme itirazlarda bulundu.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ne kafa27 Eylül 2015 22:09

    Cahilce yapılmış bir haber. Topun çizgiyi terk edip etmediğine orta hakem değil, çizgi hakemi karar verir. Üstelik topun tamamının çizgiyi terk etmediği çok açık ve futbol adamlarının görüşleri de bu yönde. Yanlış ve kasıtlı haber...