BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporBeşiktaş'a UEFA şoku! Soruşturma başlatıldı----

Beşiktaş'a UEFA şoku! Soruşturma başlatıldı

Beşiktaş'a UEFA şoku! Soruşturma başlatıldı
15 Mart 2018 - 16:37 www.finansgundem.com

UEFA, dün oynanan Bayern Münih maçında sahaya kedi girdiği için Beşiktaş hakkında soruşturma başlattı

Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Bayern Münih'e 5-0 rövanşında 3-1 mağlup olan Beşiktaş, Devler Ligi'ne veda ederken UEFA şoku da yaşadı. Zorlu karşılaşmanın 49. dakikasında oyun, sahaya kedi girmesi sebebiyle bir süre durakladı. Siyah-beyazlı kulüp, UEFA Disiplin Kurulu'na sevk edildi.

UEFA'dan yapılan açıklamada sevk nedeni olarak "Yetersiz organizasyon" ve "Güvenliğin sağlanamaması" gösterildi. UEFA ayrıca yetersiz organizasyon maddesinde, sahaya kedi girmesi vurgusu da yaptı.

Beşiktaş ayrıca sahaya atılan yabancı maddeler, merdiven boşluklarının boş bırakılmaması gibi nedenlerden de soruşturulacak. UEFA Disiplin Komitesi, soruşturmayı 31 Mayıs'ta karara bağlayacak.

 AVRUPA'DAN 1 YIL MEN OLASILIĞI

Beşiktaş, geçen sezon UEFA Avrupa Ligi'nde Fransa'nın Olympique Lyon ekibiyle karşılaşmış ve maç öncesinde yaşanan taraftar olayları nedeniyle karşılaşma gecikmeli olarak başlamıştı. Maç öncesinde stat dışında yaşanan olaylar saha içine de yansımıştı. 

Lyon destekçileri, siyah-beyazlı taraftarların bulunduğu tribünden yabancı maddeler atıldığı gerekçesiyle sahaya inmiş ve olaylar büyümüştü. UEFA Disiplin Komitesi Lyon maçının ardından 100 bin Euro para cezası ve aynı eylemlerin tekrarlanması halinde 2 yıl ertelemeli olarak UEFA kupalarından 1 yıl men cezası vermişti. Siyah-beyazlı kulüp temyize gitmiş ancak ceza onanmıştı. Beşiktaş, bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde deplasmanda oynadığı maçlar öncesinde taraftarlarına çağrıda bulunarak ceza alma ihtimalleriyle maça gelmemelerini istemişti.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)