BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporBeşiktaş'a kötü haber!----

Beşiktaş'a kötü haber!

Beşiktaş'a kötü haber!
01 Mayıs 2015 - 13:19 www.finansgundem.com

Beşiktaş'ın yapımı süren yeni stadı Vodafone Arena'nın ne zaman tamamlanacağı tam bir yılan hikayesine döndü

Beşiktaş camiasına, tamamlanması dört gözle beklenen Vodafone Arena Stadı ile ilgili üzücü bir haber daha geldi. İnönü Stadı'na ilk kazma vurulduğu gün bitiş tarihini Ağustos 2014 olarak belirleyen Siyah-Beyazlı yöneticiler, mali sıkıntıları sebep göstererek inşaatın 1 sene sonra yani 30 Ağustos 2015 tarihinde tamamlanacağını, yeni sezonun ilk maçının Vodafone Arena'da oynanacağını açıklamıştı.

Fakat ne yazık ki stadın çatısının kapatılması, zeminin çimlendirilmesi, koltukların yerleştirilmesi işlemlerinin tahmin edilen süreden daha uzun zaman alacağı geç de olsa farkedildi, hemen ardında düzeltme açıklaması yapıldı.   
 
Son tarih ekim sonu

Gelecek sezonun açılışını Vodafone Arena'da yapma hayalleri kuran taraftarlar, son olarak Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin yaptığı açıklama ile hayal kırıklığına uğradı. Vodafone Arena'nın çatı çalışmasına başladıklarını belirten Çebi, "Haziran ayı sonunda çatıyı tamamen bitireğiz. Daha sonra da çimle ilgili çalışmalara başlayacağız. Bir aksikik olmazsa ekim ayının sonuna doğru yeni stadımızda oynamaya başlayacağız" ifadelerini kullandı.

9. hafta özlem bitecek

Planlamada bir değişiklik olmadığı takdirde, Beşiktaş 2015-2016 sezonunun 9. haftasında yeni stadı Vodafone Arena'da taraftarıyla buluşabilecek. Kartal arada geçen sürede en az 4 maçı bu sezon olduğu gibi farklı statlarda oynamak zorunda kalacak.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)