BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporBeşiktaş:3 Gaziantepspor:0----

Beşiktaş:3 Gaziantepspor:0

Beşiktaş:3 Gaziantepspor:0
03 Eylül 2016 - 21:15 www.finansgundem.com

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'e verilen Milli maç arasında oynadığı hazırlık maçında Gaziantepspor'u 3-0 mağlup etti. Yeni transferler adeta şov yaptı!

Milli müsabakalar nedeniyle lige verilen arayı Gaziantepspor'la oynadığı hazırlık maçıyla değerlendiren Beşiktaş'ta, kadroya yeni katılan futbolculardan Gökhan İnler, Talisca, Caner Erkin ve Aboubakar ilk 11'de sahaya çıktı. Siyah-Beyazlılar, Antep'i 3-0 mağlup etti.

Karşılaşmada goller 11. dakikada Talisca, 24'te Aboubakar ve 69. dakikada Ömer Şişmanoğlu'ndan geldi. Mücadelenin 58. dakikadasında yeni transfer Talisca, penaltı atışından yararlanamadı.

Transfer döneminde takıma yeni katılan genç kaleci Utku Yuvakuran ile kiralık olarak Beşiktaş'a dönen Atınç Nukan ise karşılaşmaya sonradan dahil oldu.

Arena'da karşılaşmayı izleyen Siyah-Beyazlı taraftarlar, takımlarının Gaziantepspor önünde gösterdiği futboldan memnun olduğu gözlerden kaçmadı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)