BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporBeşiktaş yönetimine mi girecek?----

Beşiktaş yönetimine mi girecek?

Beşiktaş yönetimine mi girecek?
16 Nisan 2013 - 10:30 www.finansgundem.com

Bülent Arınç, 3 dönem sonunda ne yapacağını açıkladı...

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Avrupa Medya Buluşması’na katıldığı Paris’te, milletvekilliğinde 3. ve son dönemi olduğu hatırlatılarak yöneltilen soruyu, “Balık tutacağız. 69 yaşında parlamentoya mı gireceğiz?” diye yanıtladı. Avrupa'daki Türk medyasını bir araya getiren 3. Avrupa Medya Buluşması için gittiği Fransa'nın başkenti Paris'te, İsrail'le başlayacak olan Mavi Marmara görüşmeleri ve terör sorununu çözüm sürecine ilişkin önemli açıklamalarda bulunan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç soruları da yanıtladı. Arınç'ın açıklamaları özetle şöyle:
TAZMİNAT: Tazminatın adı bile aileleri rahatsız ediyor. Tazminatın konuşulması Mavi Marmara'da buluşan insanları, orada şehit olanların yakınlarını rencide edebilir. Çünkü onlar çok kutsal bir gaye için Gazze'ye gidiyorlardı. Bunun parasal bir karşılığı yok. Tazminat miktarı konusunda 20’ye yakın emsal var. Uluslararası hukukta özürle birlikte ödenen tazminat var. Özür, tazminatı artırıyor.
ÇÖZÜM SÜRECİ: Başbakanımızın "İmralı ile görüşülüyor" demesinin üzerinden üç ay geçti. Ben dahil kimse bu kadar hızlı gideceğini beklemezdi. Çok olumlu bir şekilde gidiyor. Herkes arkasından çok iyi bir sonuç çıkacağını bilmeli, dua etmeli, desteklemeli. İşin başında iken yüzde 60'lara varan kamu desteği, süreç ilerledikçe ve beklenmedik olumlu gelişmeler oldukça bu oran yüzde 80'lere varacaktır.
ZAVALLI: CHP ve MHP'nin liderlerinin tavrındaki karşıtlık tabanları tarafından kabul edilmiyor. CHP tabanının yüzde 50'den fazlası ki bir genel başkan yardımcısı yüzde 65 demiş, sürece destek veriyor. Ama genel başkanın tavrı iki arada bir derede. Zavallı bir durum. Güçlü bir liderlik sergileyemediğini görüyoruz. MHP baraj tehlikesi yaşayan bir parti ve güçlü bir karşıtlık tabanı oluşturabilirsem diye düşünüyor. Bahçeli'nin bu tavrı, belki CHP'den biraz oy kazanabilir.
KONTRPİYE: 'Silahı bırakıyoruz' demeleri birilerini herhalde çok şaşırttı. Bunu kabul edilemez buldular. Kontrpiyede kaldılar. Geri de dönemiyorlar. Üç aydan beri bir şehit cenazesi olmadı, bir mayın patlaması olmadı, bundan mı şikayetçisiniz? Hükümet bunun için her türlü imkanı kullanıyor. Bundan önce kullanmayanlar utansın.
ÖCALAN'A SÖZ: Terör örgütünün geldiği öyle bir nokta vardır ki bunları yapmak zorunda kalmıştır. Bunu Öcalan da söylüyor. Kandil de söylüyor. Eylem yapamaz hale geldiler, dış destek azaldı. Konjonktürel sebepler var. 'Alın şunları verdik' demek şart değil.
ARTIK OLUR MU?(3. dönemin sonunda ne yapacaksınız?) Sonrası artık olur mu? Balık tutacağız ondan sonra. 69 yaşında parlamentoya mı gireceğiz? Beşiktaş'ın yönetimine gireceğiz.
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)