BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporBeşiktaş yönetiminden Zarrab'ın locasının satıldığını doğruladı----

Beşiktaş yönetiminden Zarrab'ın locasının satıldığını doğruladı

Beşiktaş yönetiminden Zarrab'ın locasının satıldığını doğruladı
27 Nisan 2016 - 20:53 www.finansgundem.com

Geçtiğimiz günlerde ABD'de tutuklanan İran asıllı işadamı Reza Zarrab'ın Vodafone Arena'daki locası karşılıklı anlaşma sonucu el değiştirdiği Beşiktaş yönetimi tarafından da doğrulandı.

Türk vatandaşlığına geçen ve geçtiğimiz günlerde ABD'de tutuklanan İran asıllı işadamı Reza Zarrab'ın Vodafone Arena'daki locası karşılıklı anlaşma sonucu el değiştirdi. Şarkıcı Ebru Gündeş ile evli olan Zarrab'ın, Vodafone Arena tamamlanmadan çok önce 3 yıl için 1.2 milyon dolar ödeyerek aldığı locanın daha yüksek bir bedelle bir başkasına satıldığı öğrenildi.

TEPKİ GÖSTERİLMİŞTİ
Karar gazetesinin ulaştığı Beşiktaş Basın Sözcüsü Metin Albayrak, haberi doğruladı ancak locanın yeni fiyatı ve yeni sahibi ile ilgili bilgi vermekten kaçındı. Zarrab'ın loca aldığı ortaya çıktıktan sonra Siyah-Beyazlı camiada büyük tepki oluşmuş ve başkan Fikret Orman, “Hukuki olarak aklanmış bir insanın loca almasında herhangi bir sakınca yoktur” açıklamasını yapmıştı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)