BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporBeşiktaş yine zirvede ----

Beşiktaş yine zirvede

Beşiktaş yine zirvede
14 Ağustos 2015 - 11:38 www.finansgundem.com

Türkiye İş Bankası Süper Satranç Ligi’nde 21 puanla 12. tura tek başına lider giren Beşiktaş Jimnastik Kulübü oldu

Kocaeli’de gerçekleştirilen Türkiye İş Bankası Süper Satranç Ligi’nde kıran kırana mücadele devam ediyor. Toplam 13 tur sürecek, ülkemizde ve dünyada ilgiyle takip edilen süper ligde, 13 Ağustos 2015 Perşembe günü oynanan 11. tur müsabakalarının ardından finale iki adım kaldı.

Sahip olduğu 21 puanla 12. tura tek başına lider giren Beşiktaş Jimnastik Kulübü, rakibi Ankara Demirspor karşısında rahat bir galibiyet elde ederek bugünü de kazançla noktaladı.
Zirvenin bir puan farkla en yakın takipçisi Deniz Su Aquamatch Satranç Gençlik ve Spor Kulübü ve 2014 Türkiye İş Bankası Süper Satranç Ligi Şampiyonu İstanbul Teknik Üniversitesi Spor Kulübü mücadelesi 4½ - 3½’luk bir skorla Deniz Su Aquamatch lehine noktalandı. Oldukça çekişmeli geçen müsabaka sonunda İTÜ, 11. tur sonunda sahip olduğu on masa puanıyla dokuzuncu sıraya gerilemiş durumda bulunuyor. Diğer yandan Deniz Su Aquamatch’ın güçlü oyuncularından IM Vahap Şanal, altıncı masada karşılaştığı Ukraynalı sporcu IM Olexandr Bortnyk ile mücadelesinde Süper Ligdeki ilk mağlubiyetini bu turda aldı.

Türk Hava Yolları Spor Kulübü, 11. turda karşılaştığı rakibi Hatay Büyükşehir Belediyesi Gençlik Spor Kulübü karşısında elde ettiği galibiyetle ilk üçteki yerini koruyarak rahat bir nefes aldı.

Süper Ligin iddialı takımları T.S Alyans Satranç Spor Kulübü ve Kayseri Şeker Spor Kulübü mücadelesi günün çekişmeli geçen müsabakalarından biriydi. Oldukça çetin geçen mücadele sonunda T.S Alyans S.S.K., Kayseri Şeker S.K.’nden 4½  masa puanı almayı başararak Süper Ligde ilk üçe girme iddiasını son iki tura taşıdı. T.S Alyans S.S.K’ne 11. tur galibiyetini getiren ise, ikinci masada GM Kıvanç Haznedaroğlu ve altıncı masada FM Ege Köksal’ın elde ettikleri masa puanları oldu. Kayseri Şeker S.K. ise beşinci sıraya gerilediği Süper Ligin 12. turunda Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile karşılaşacak.

Çallı Spor Kulübü, Ankara Demirspor Kulübü ve Pamukkale Yönetimi Bilişim Sistemleri Zekâ Kulübü ise son iki tur öncesi Süper Ligden düşmeyi garantilediler.

Türkiye İş Bankası Süper Satranç Ligi, 14 Ağustos 2015 Cuma günü oynanacak 12. tur müsabakaları ile devam edecek.  
 
 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)