BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporBeşiktaş yine galip geldi----

Beşiktaş yine galip geldi

Beşiktaş yine galip geldi
01 Eylül 2013 - 20:09 www.finansgundem.com

Beşiktaş Süper Lig'in 3. hafta karşılaşmasında Gaziantepspor'u 2-0 mağlup etti

Karşılaşmaya etkili başlayan ev sahibi ekip ayağa paslarla hem topa sahip oldu hem de etkili ataklar geliştirdi. 28. dakikada Fernandes'in güzel ara pasını ceza sahası içinde topla buluşan Atiba pasını bekletmeden Almeida aktardı. Almeida ise güzel ve düzgün bir vuruşla Kartal'ı 1-0 öne geçirdi. 34. dakikada güzel hareketlerle sağ çaprazdan rakip cezasına giren Fernandes yere indirilince bu kez takımına penaltı kazandırdı. Topun başına geçen Almeida hem takımının hem de kendisinin 2. golünü atarak Kartal'ı zirvede yalnız bıraktı.
Kartal bu galibiyetle geçtiğimiz hafta konduğu zirveyi kolay kolay bırakmayacağını gösterirken 5 yıl sonra sezonu 3'te 3'le açmış oldu.
BEŞİKTAŞ: Tolga - Serdar, Sivok, Escude, Atiba - Veli, Olcay, Fernandes, Gökhan, Oğuzhan - Almeida
GAZİANTESPOR: Karcemarskas - Şenol, Kecojevic, Binya, Bekir Ozan, Ekrem, Taşkın, Mustafa, Uğur Kavuk, Medunjanin, Cenk
Beşiktaş 2-0 Gaziantepspor
MAÇIN AYRINTILARI
-GOL..DK.34 Almeida bu kez penaltıdan golü buldu. Fernandes'in düşürülmesi sonrasında kazanılan penaltıyı Almeida kullandı ve sert bir vuruşla golü buldu.
-GOL...DK.28. Almeida bu kez golü buldu. Fernandes'in ara pasında ceza sahası içinde Atiba topla buluştuğu gibi pasını Almeida'ya verdi. Almeida düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi.
-DK.26 Beşiktaş Almeida ile gole çok yaklaştı. Fernandes'in pasında sol çaprazda topla buluşan ve topa çok sert vuran Almeida müsait pozisyonda kaleyi tutturamadı.
-Karşılaşmaya Gaziantepspor başlıyor.
KARŞILAŞMADAN NOTLAR
Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Spor Toto Süper Lig'deki Gaziantepspor maçında, son oynadıkları Tromsö karşılaşmasının kadrosundan bir değişiklik yaparak takımını sahaya sürdü. Tromsö maçında ikinci yarıda oyuna aldığı ve bir de gol atan Oğuzhan Özyakup'u Gaziantepspor karşısında ilk 11'de görevlendiren Hırvat teknik adam, Ersan Adem Gülüm'ü ise yedek soyundurdu. Ersan'ın yokluğunda, Tromsö maçının ikinci yarısındaki gibi Atiba Hutchinson'ı orta alandan savunmanın soluna çeken Bilic, forvet tercihini yine Hugo Almeida'dan yana kullandı.
Mustafa kadroda, Eneramo yok
Gaziantepspor karşısında Mustafa Pektemek 18 kişilik maç kadrosunda yer alırken, Micheal Eneramo ise kadroya dahil edilmedi. İlk 11'de 5 yabancı oyuncu Sivok, Escude, Hutchinson, Fernandes ve Almeida görev yaptı. Dentinho 6. yabancı olarak yedek kulübesinde yer alırken, Pedro Franco ile Michael Eneramo ise yabancı futbolcu sınırlamasına takılan isimler olarak kadroya giremediler. Beşiktaş'ta, Dentinho, Ersan Adem Gülüm ve Mustafa Pektemek'in yanı sıra Cenk Gönen, İbrahim Toraman, Necip Uysal ve Muhammed Demirci yedek kulübesinde oturdu.
Bülent Uygun cezalı
Gaziantepspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, cezası nedeniyle Beşiktaş karşısında takımının başında sahaya çıkamadı. Uygun, karşılaşmayı tribünden izlerken, takımın başında antrenör Bayram Bektaş yer aldı. Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Süper Lig'de geçen hafta oynanan Gaziantepspor-Medical Park Antalyaspor maçında müsabaka hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle Bülent Uygun'a bir resmi karşılaşmada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı ve 13 bin lira para cezası vermişti.
Gaziantepspor'un kadrosu 16 kişi
Gaziantepspor, Beşiktaş maçına 18 kişi yerine 16 kişilik kadroyla çıktı. Kırmızı-siyahlılarda yedek kulübesinde 5 futbolcu yer aldı. Bu arada, Gaziantepspor'da kırmızı kart cezalısı Serdar Özbayraktar, Beşiktaş karşısında forma giyemedi.
Taraftarlar yine yalnız bırakmadı
Beşiktaş taraftarları, Trabzonspor ve Tromsö maçlarında olduğu gibi Gaziantepspor karşısında da takımlarını yalnız bırakmadı. Atatürk Olimpiyat Stadı'nda maçın başlangıç saatinde 35 bine yakın taraftar yer alırken, Gaziantepspor karşısında takımlarını coşkulu biçimde destekledi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)