BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporBeşiktaş Vodafone Arena için hükümetten ne kadar para aldı?----

Beşiktaş Vodafone Arena için hükümetten ne kadar para aldı?

Beşiktaş Vodafone Arena için hükümetten ne kadar para aldı?
10 Nisan 2016 - 18:37 www.finansgundem.com

Vodafone Arena'nın açılışında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, hükümetin Beşiktaş'a verdiği mali desteği açıkladı.

Beşiktaş camiasının ve taraftarlarının büyük hasretinin sonlandığı Vodafone Arena’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan konuşma yaptı.

Beşiktaş’ın bu stadı daha önce hak ettiğini belirten Erdoğan, hükümetin de siyah-beyazlı kulübe verdiği maddi desteği açıklandı.

İşte o sözler;
“Vodafone Arena Stadı’nın, Kartalımızın yeni yuvasının, hayırlı olmasını diliyorum. Kara Kartalımız’a yeni stadında başarılı müsabakalar, bol gollü galibiyetler temenni ediyorum. Türkiye’nin en eski, en köklü spor kulüplerinden olan Beşiktaş; aslında böyle bir stadı çok önceden hak ediyordu. Gördüğüm kadarıyla Karta Kartal’ın şanına yakışan bir stadyum ortaya çıkmış. İstanbulumuz’a ve Türkiyemiz’e bu stadın kazandırılmasında emeği geçenlere teşekkür ediyorum.

Hükümetimize de teşekkür ediyorum. 50 milyon civarında bir destek verilerek burası yapılmış oldu. En büyük tebriği Beşiktaşlılar hak ediyor. Daima takımının yanında yer alan taraftar farkını hep ortaya koydu.”

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)