BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporBeşiktaş transferlere başlayacak----

Beşiktaş transferlere başlayacak

Beşiktaş transferlere başlayacak
28 Mart 2015 - 16:40 www.finansgundem.com

Başarısız grafik sergileyen Beşiktaş, oyuncu takviyesi yapacak

İki gün önce ülkesine giden Beşiktaş'ın Hırvat hocası; burada 1 kaleci, 2 sağ bek, 2 stoper, 2 sol kanat, 1 de forvet oyuncusunu çıplak gözle izleyerek rapor hazırlayacak.
 
Siyah-beyazlı takımın tecrübeli teknik direktörü Slaven Bilic, yeni sezon transfer çalışmaları için şimdiden düğmeye bastı. Üst üste kaybedilen Brugge ve F.Bahçe maçlarından sonra, milli takım için verilen arayı oyuncu izlemek için değerlendirme kararı alan Bilic, önceki gün ülkesine gitti. Hırvat çalıştırıcı, bu akşam oynanacak Hırvatistan- Norveç karşılaşmasında tam 8 oyuncuyu çıplak gözle izleyecek ve bu oyuncularla ilgili görüşünü bir rapor halinde Beşiktaş yönetimine sunacak. 

İTALYA'DAN MESAJ VAR 

Slaven Bilic'in bu akşam; Norveç'ten sağ bek Omar Elabdellaoui, stoper Vegard Forren'i, kaleci Örjan Nyland'ı ve sol kanat oyuncusu Mats Möller Daehli'yi; ayrıca kendi ülkesinin milli takımından da sol kanat oyuncusu Anas Sharbini, stoper Matej Mitrovic, forvet arkası Ante Rebic ile sağ bek Ivan Tomecak'i takibi altına alacağı dile getirildi. Öte yandan bu futbolcular dışında Empoli'nin 23 yaşındaki sol beki Mario Rui'nin menajeri, İtalyan radyosuna yaptığı açıklamada, Türkiye dahil 5-6 takımdan teklif aldıklarını açıkladı.

ANAS SHARBİNİ (28)

Rijeka'da oynuyor. Rijeka ve Hajduk Split'te forma giydikten sonra 1 sezon Al-İttihad'a gitti. Ardından Rijeka'ya döndü. Çalımları ve beklenmedik anda çıkardığı şutlarıyla iş yapıyor. En sevdiği yer sol kanat. Sağ kanat ve forvet olarak da oynuyor. Kariyerinde çıktığı 221 maçta 52 gol, 71 asisti var.

IVAN TOMECAK (25)

Rijekalı futbolcu sağ bek ve orta sahanın sağında görev yapıyor. Opare gibi sol bek pozisyonuna geçtiğinde de sırıtmıyor. 1.75 boyundaki futbolcu oynadığı mevkiye göre skora önemli katkı sağlayabiliyor. Dinamo Zagreb ve Rijeka formalarıyla çıktığı 170 maçta 20 gol atarken, 23 de asist yaptı.

MATEJ MITROVIC (22)

Rijeka'da forma giyiyor. Cibalia'da başlayan kariyerinin ardından Rijeka'ya geçen Mitrovic yeni bir sıçrama yapma aşamasına geldi. Niko Kovac geçen sezon sakatlanan Schildenfield'in yerine Milli Takım'a onu almıştı. 83 maçta 1 gol, 1 asisti bulunuyor. Fazla kart görmemesi avantaj.

OMAR ELABDELLAOUI (23)

Kariyerine Skeid'de başladı. Manchester City scoutları tarafından keşfedildi. 3 sezon kiralık gönderildi. Kaybolmak üzereyken Almanya'da Braunschweig formasıyla yeniden parladı ve Olympiakos'ta sağ bekin değişmez ismi oldu. Genç ismin 112 maçta 4 gol 10 asisti bulunuyor.

ÖRJAN NYLAND (24)

Molde'de forma giyen kaleci ülke dışına hiç çıkmadı. 1.92'lik boyuyla kaleyi iyi kapatıyor. Altyapı turnuvalarındaki performansıyla dikkat çekse de henüz ciddi bir teklifi almadı. Çocukluğunda hentbol ve kayak sporlarıyla uğraşması kaleciliğine katkıda bulundu. 2013'te Milli Takım kalesini devraldı.

VEGARD FORREN (27)

Norveçli stoper 6 sene Molde'de forma giydikten sonra Southampton'la kendini Premier Lig'e attı. Rezerv takımda oynasa da A takımda 1 kez bile şans bulamadı. Genel olarak sol stoper pozisyonunda görev yapıyor. Sol bek de oynayabiliyor. 223 karşılaşmada 13 gol attı, 4 asis yaptı. 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)