BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporBeşiktaş transfere başlıyor----

Beşiktaş transfere başlıyor

Beşiktaş transfere başlıyor
11 Kasım 2016 - 07:17 www.finansgundem.com

Yönetim, sakatlıklar ve Aboubakar’ın Afrika Kupası’na gidecek olması nedeniyle transfer çalışmalarına başladı

Avrupa ve ligde bu sezon hiç maç kaybetmeden yoluna devam eden Beşiktaş'ta gözler transfere çevrildi. Caner Erkin ve Anderson Talisca'nın uzun süreli sakatlıkları, Aboubakar'ın da Afrika Kupası'na katılacak olması nedeniyle 1 aya yakın takımdan uzak kalma ihtimali üzerine takıma takviye kararı alan siyah-beyazlı yönetim, bu konudaki ilk somut adımlarını atmaya hazırlanıyor.

YENİDEN JOHN GUİDETTİ

Umut Güner'in İngiltere, Almanya ve İspanya'da görüşmelerde bulunmak üzere bugün Avrupa seferine çıkacağı öğrenildi. Beşiktaşlı yöneticiler listelerinde yer alan futbolcular hakkında açıklama yapmaktan kaçınırken, bu isimlerden birisinin John Guidetti olduğu kulübe yakın çevreler tarafından doğrulanmıştı. Öte yandan Metin Albayrak, gerekirse stopere de transfer yapabileceklerini açıkladı.

METİN TEKİN BİR GÖRÜŞ
KENARA İHTİYAÇ VAR!

Mevcut tabloya baktığımızda, Beşiktaş'ın çok acil bir transfere ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum. Ancak Beşiktaş'ın bir sınıf daha atlaması için transfer yapılacaksa, bu tercihin de kesinlikle bir kenar oyuncusundan yana kullanılması gerektiğini söyleyebilirim. İyi bir kenar oyuncusu takviyesi, Beşiktaş'a çok şey katar. Şu an gündemde konuşulan santrafor transferine Beşiktaş'ın ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum. Belki Aboubakar'ın sezon sonu performansı sonucunda, bu bölgeye takviye yapılabilir. Sol bek konusuna gelirsek, bu mevsimde iyi bir sol bek alınabileceğine ihtimal vermiyorum. Caner sonuçta dönecek ve bu bölge için Tosic'i de alternatif olarak kullanabilirsiniz. 4-6 ay için sol beke mantıklı bir transferi bu dönem gerçekleştiremezsiniz.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)