BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporBeşiktaş TFF'ye itiraz edecek!----

Beşiktaş TFF'ye itiraz edecek!

Beşiktaş TFF'ye itiraz edecek!
11 Şubat 2016 - 12:05 www.finansgundem.com

Beşiktaş Kulübü, dün akşam oynanan Torku Konyaspor maçında kırmızı kart gören Marcelo'nun cezasının iptali ya da ertelenmesi için TFF'ye başvuracak.

Ziraat Türkiye Kupası'nda sezonun en büyük sürprizlerinden biri dün akşam yaşandı... Kupanın favorileri arasında yer alan Beşiktaş, 1-0 öne geçtiği karşılaşmada Torku Konyaspor'a kendi evinde 2-1 yenilerek yarı final şansını tehlikeye attı.

Hakem Tolga Özkalfa'nın ağır eleştirilere hedef olduğu maçın en kritik pozisyonu 64. dakikada yaşandı. Yardımcı hakem Serkan Gencerler Konyaspor atağındaki ofsayt pozisyonunu göremeyince atak devam etti ve sonrasında Beşiktaş'ın yeni transferi Marcelo, rakibini düşürünce kırmızı kart gördü. Sonrasında kullanılan frikik atışında Torku Konyaspor 1-1'lik beraberliği getiren golü buldu.

Fanatik gazetesinin haberine göre Beşiktaş yönetimi Marcelo'nun kırmızı kart gördüğü pozisyon için önemli bir karar aldı ve Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) başvurma kararı aldı.

Siyah-Beyazlı yöneticilerin, Marcelo'nun haksız yere kırmızı kart gördüğü düşüncesiyle kırmızı kartın iptali ya da ertelenmesini talep edeceği öğrenildi.

Marcelo, 1 maç ceza alırsa bu hafta ligde oynanacak Medipol Başakşehir maçında oynamayacak. 2 maç alırsa gelecek hafta yapılacak Gençlerbirliği karşılaşmasında da forma giyemeyecek. 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)