BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporBeşiktaş maç fazlasıyla lider----

Beşiktaş maç fazlasıyla lider

Beşiktaş maç fazlasıyla lider
05 Aralık 2015 - 20:01 www.finansgundem.com

Kayserispor, Beşiktaş'ı evinde misafir etti ve maç 2-1 Beşiktaş'ın galibiyetiyle sonuçlandı

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Kayserispor evinde Beşiktaş'ı ağırladı. Beşiktaş kritik karşılaşmadan 3 puan elde etti liderliğe yükseldi. Kadir Has Stadı'ndaki maçı Bülent Yıldırım yönetti.

İŞTE İLK 11'LER

Beşiktaş: Tolga, Beck, Rhodolfo, Tosic, İsmail, Atiba, Necip, Sosa, Gökhan Töre, Olcay Şahan, Gomez
Kayserispor: Kayacan, Zeki, Mabiala, Mustafa, Ömer, Furkan, Samba Sow, Oğulcan, Biseswar, Deniz, Derley

MAÇIN DETAYLARI

90+3. dakika: Beşiktaş, Kayserispor'u 2-1 yendi ve puanını 32'ye yükseltti.
90. dakika: Maçın sonuna 3 dakika eklendi.
89. dakika: Kayserispor yarı alanının ilk metrelerinde Ömer Bayram'a arkadan sert müdahalede bulunan Mustafa Pektemek, sarı kart gördü. Ömer Bayram da hakeme avantaja bırakmadığı için sitem etti.
84. dakika: Kayserispor, karşılaşmadaki son oyuncu değişikliği hakkını Deniz Türüç'ün yerine Sinan Bakış'ı oyuna alarak kullandı. Aynı dakikada Mustafa Pektemek de Olcay Şahan'ın yerine oyunda.
82. dakika: Yakubu'nun ceza sahasının hemen dışından sol çaprazdan yaptığı orta ile penaltı noktasına yakın bir noktada topla buluşan Derley'in kafa vuruşu az farkla üstten dışarı çıktı.
81. dakika: Ceza sahası dışından Kayserisporlu Diego'nun çok sert vuruşunu Tolga Zengin kornere çelmeyi başardı.
77. dakika: Cenk Tosun'un ceza sahasının hemen dışından sağ çaprazdan yerden yaptığı vururş farklı şekilde kalenin solundan dışarı çıktı.
74. dakika: Sağ çaprazda topla buluşan Kerim Frei, seri hareketlerle ceza sahası içerisine girdikten sonra yerden şutunu çekti ancak top az farkla kalenin sağından dışarı çıktı.
73. dakika: Furkan Özçal kenara çağrıldı bu kez ve Yakubu şimdi oyunda.

72. dakika: Kayserispor'da Derley kenara işaret edildi ve Yakubu oyuna girmek için kenara geldi. Ama son anda kulübeye geri çağrıldı Yakubu. Değişiklik iptal edildi.
71. dakika: Beşiktaş'ta ilk golün sahibi Mario Gomez yerini Cenk Tosun'a bıraktı.
65. dakika: Zeki Yavru'nun sağ kanattan yaptığı orta ile penaltı noktasına yakın bir noktada topla buluşan Biseswar'ın çektiği şut farklı şekilde üstten dışarı çıktı.
64. dakika: Ceza sahası dışında topla buluşan Deniz Türüç'ün sert vuruşunu Tolga iki hamlede kontrol etmeyi başardı.
63. dakika: Beşiktaş'ta Gökhan Töre, yerini Kerim Frei'a bıraktı. Gökhan oyundan çıkınca hemen soyunma odasına gitti.
61. dakika: Mario Gomez, Kayserispor yarı alanının ortasında kaptığı topu bekletmeden sağ kanattaki Gökhan'a aktardı. Gökhan Töre'nin sert vuruşunu kaleci Kayacan 2 hamleden kontrol etti.
59. dakika: Sağ kanattan çalımlarla birlikte içeri giren Gökhan Töre'nin ortası Kayacan'da kaldı. Pozisyon sonrasında Gökhan Töre sekmeye başladı. Bir sakatlık olabilir.
54. dakika: Ceza sahası içerisinde sol çaprazda topla buluşan Olcay, son çizgiye indikten sonra ortasını yaptı ama top Mario Gomez'in üzerinden geçti. Pozisyonun devamında Kayserispor savunması tehlikeyi uzaklaştırdı.
54. dakika: Kayserispor ilk oyuncu değişikliği hakkını Oğulcan Çağlayan'ın yerine Diego Lopes'i oyuna alarak kullanıyor.
52. dakika: Beşiktaş çok önemli bir pozsiyondan faydalanamadı. Furkan Özçal'ın savunmadan çıkarken kaptırdığı topla buluşan Mario Gomez, ceza sahası içerisine girdikten sonra kaleciyle karşı karşıya kaldı ve yerden pasını Sosa'ya vermek istedi ancak Mustafa Akbaş son anda araya girerek tehlikeyi uzaklaştırdı.
49. dakika: Diego Biseswar'ın ceza sahası yayının hemen dışından sağ çaprazdan çektiği şut kaleci Tolga Zengin'de kaldı.
46. dakika: Maçta ikinci yarıya konuk ekip Beşiktaş başladı.

45+1. dakika: İlk yarı 2-1 Beşiktaş üstünlüğüyle tamamlanıyor.
45. dakika: İlk yarının sonuna 1 dakika eklendi.
43. dakika: Sol kanatta topla buluşan İsmail Köybaşı, son çizgiye indikten sonra ortasını yaptı. Kaleci Kayacan'dan seken topu Mustafa Akbaş uzaklaştırdı.
41. dakika: GOOOOLL! Beşiktaş Sosa'nın harika golüyle 2-1 öne geçti. Sol kanattan ve dar bir açıdan kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Sosa, kimsenin beklemediği bir anda topu kaleye gönderdi ve top iki direğin birleştiği yerden geçip ağlarla buluştu: 1-2
38. dakika: Zeki Yavru'nun yerden pası ile ceza sahası yayının hemen dışında topla buluşan Biseswar'ın çektiği şut farklı şekilde üstten dışarı çıktı. Kayseri için önemli bir şanstı.
36. dakika: Sağ kanattan gelen Kayserispor'da Zeki'nin ortası Derley'i geçti ama topa dokunan Rhodolfo'nun bu müdahalesi direğin hemen yanından dışarı gitti. Kayserispor köşe vururşundan sonuç alamadı.
34. dakika: Mabiala'nın yerden pası ile ceza sahasının hemen içerisinde sağ çaprazda topla buluşan Oğulcan Çağlayan'ın gelişine çektiği şut az farkla üstten dışarı çıktı.
30. dakika: Sol kanattan kazanılan köşe vuruşunda Ömer Bayram'ın ortasını Andreas Beck uzaklaştırdı.
28. dakika: Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşunda Biseswar'ın ortası ile ön direkte buluşan Mabiala'nın yakın mesafeden kafa vuruşu kaleci Tolga Zengin'de kaldı.
26. dakika: Samba Sow'un Gökhan Töre'ye yaptığı faulün ardından sağ kanattan kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Sosa'nın ortasını Mabiala kafayla kornere uzaklaştırdı.
20. dakika: Golden sonra yüklenmeye devam eden Kayseri ekibinde sol kanattan Ömer Bayram'ın yaptığı orta kaleci Tolga Zengin'de kaldı.
17. dakika: GOOOOLL! Kayserispor Biseswar ile eşitliği yakaladı. Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda savunmanın karşıladığı topu kapan Kayserisporlu Deniz, sert bir vuruş çıkardı. Dışarı doğru giden topa Biseswar dokundu. Direğin içine çarpan top ağlarla buluştu: 1-1
16. dakika: Kayserispor'un kazandığı serbest vuruşta Zeki'nin sert vuruşu barajı aştı. Tolga soluna giden topun kaleye girmesini önledi ve yere düşen topu ayağıyla kornere gönderdi.
15. dakika: Ceza sahasının hemen dışında sol çaprazda Biseswar, Rhodolfo'nun müdahalesi ile yerde kaldı. Bu pozisyonda sakatlık da yaşayan Rhodolfo, daha sonra sarı kart gördü.
12. dakika: GOOOOLL! Beşiktaş Mario Gomez'le 1-0 öne geçti. Tolga Zengin'in eliyle kurduğu oyunda orta sahaya kadar gelen topu kapan Sosa hızla Kayseri yarı sahasına girip çapraz koşu yapan Mario Gomez'i gördü. Gomez de kaleci Kayacan'ı geçti. Açısı daraldığı için bir an durdu ve sonra boş ağlara topu gönderdi: 0-1
11. dakika: Orta alanda topu kapan Beşiktaş'ta Sosa, bekletmeden ara pasını Gökhan'a gönderdi. Gökhan topu kontrol etti ama kaleci Kayacan ikinci hamleye izin vermedi.
8. dakika: Olcay'ın pası ile sol kanatta topla buluşan İsmail Köybaşı'nın ortasını Kayserispor savunması uzaklaştırdı.
4. dakika: Beşiktaş'ın atak yönüne göre sağ kanattan Sosa'yla kullandığı serbest vuruşta Tosic kafa vuruşu için yükselirken Sow'a faul yaptı. Atış Kayserispor'un.
1. dakika: İlk düdük geldi ve maça Kayserispor başladı.
ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)