BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporBeşiktaş-Liverpool 11'leri belli oldu----

Beşiktaş-Liverpool 11'leri belli oldu

Beşiktaş-Liverpool 11'leri belli oldu
26 Şubat 2015 - 18:53 www.finansgundem.com

Beşiktaş UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda 1-0 yenildiği maçın rövanşında Liverpool'u konuk ediyor

Beşiktaş UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda 1-0 yenildiği maçın rövanşında Liverpool'u konuk ediyor. İşte ilk 11'ler:

BEŞİKTAŞ - LİVERPOOL
STAT: Atatürk Olimpiyat
HAKEM: Damir Skomina
SAAT: 20.00
YAYIN: Star Tv

BEŞİKTAŞ: Cenk, Serdar, Pedro Franco, Necip, Opare, Veli, Atiba, Sosa, Olcay, Gökhan, Demba Ba 
TEKNİK DİREKTÖR: Slaven Bilic

LİVERPOOL: Mignolet, Toure, Skrtel, Lovren, Allen, eMRE Can, Moreno, Ibe, Sterling, Balotelli, Sturridge
TEKNİK DİREKTÖR: Brendan Rodgers
UEFA Avrupa Ligi’nde 2. tur rövanş maçları bu gece oynanacak. Beşiktaş; Anfield Road’da 1-0 kaybettiği ilk maçın ardından Liverpool’u Atatürk Olimpiyat Stadı’nda konuk edecek. Saat 20.00’de başlayacak ve Star TV’den naklen yayınlanacak maçı Sloven hakem Damir Skomina yönetecek. Skomina’nın yardımcılıklarını Jure Praprotnik ile Robert Vukan yapacak.

Beşiktaş zorlu mücadeleye sakatlıkları süren Tolga Zengin, Milosevic ve İsmail Köybaşı’nın yanısıra cezalılar Ramon Motta ve Ersan Gülüm’den yoksun çıkacak. Liverpool ise, 2005 yılında Milan’a karşı 3-0 geriden gelip Şampiyonlar Ligi şampiyonluğuna uzandığı Atatürk Olimpiyat Stadı’nda ‘anılarını’ tazeleyecek.

UMUT VEREN RAKAMLAR
1-0’lık dezavantajın üstesinden gelmeye çalışacak olan Beşiktaş için ‘rakamlar’ umut verici. Siyah- Beyazlılar, Avrupa kulvarında oynadığ son 6 iç saha maçında başarılı bir grafik çizdi. 4 galibiyet alan Kartal, sadece 2 maçta eşitliği bozamadı. Liverpool ile Avrupa kupalarında oynadığı son 4 deplasmanda 3 yenilgi, 1 beraberlik aldı.

SOLDA OPARE, STOPERDE NECİP
Ramon Motta’nın cezalı, İsmail Köybaşı’nın sakat olması nedeniyle savunmanın solunda büyük bir kriz yaşayan Beşiktaş’ta teknik direktör Slaven Bilic son kararını bugün verecek. Hırvat çalıştırıcının sağ bek olarak transfer edilen Daniel Opare’yi sol bekte görevlendirmesi bekleniyor. Stoperde ise Necip şans bulacak.

DEMBA BA VE TÖRE GÖREVE HAZIR
Beşiktaş’ta gözler iki oyuncunun üzerinde... Sakatlıkları nedeniyle iki günden bu yana antrenmana çıkamayan Demba Ba ve Gökhan Töre’nin durumu merakla bekleniyordu. Ancak kulüp doktoru Ertuğrul Karanlık, iki oyuncunun da Liverpool karşısında forma giyebileceklerini açıkladı.

VELİ KAVLAK CEZA SINIRINDA
Kartal’da bugünkü maç öncesi Veli Kavlak ceza sınırında bulunuyor. Orta alanın tecrübeli ismi, Liverpool karşısında da sarı kart görürse cezalı duruma düşecek. Bu durumda eğer Beşiktaş, Liverpool’u elerse Veli Kavlak’ı son 16 turu ilk maçında kullanamayacak.

CENK GÖNEN'E ZEMİN UYARISI
Beşiktaş Kaleci Antrenörü Jose Sambade, Cenk Gönen’i zemin konusunda uyardı. Olimpiyat’ın zeminin ‘sürprizler’ barındırdığının altını çizen Sambade’nin, “Özellikle kale önünde seken toplar yön değiştirebilir. Hazırlıklı olman gerekiyor” uyarısını yaptığı öğrenildi.

OLİMPİYAT'TA BOŞ KOLTUK YOK
Olimpiyat Stadı’nda tüm hazırlıklar tamamlandı. Maç biletleri iki gün önce biterken, tribünlerde 70 bin kişinin bu dev maçı izlemesi bekleniyor. Çarşı Grubu da, tribün şovunu daha da farklı hale getirmek için kolları sıvadı. Taraftara beyaz bereler dağıtılacak ve maçı bu şekilde izlemeleri istenecek.

SON 16 PRİMİ 10'AR BİN EURO
Liverpool maçı öncesi büyük bir heyecan yaşayan Beşiktaş Yönetimi de oyuncuları motive etmek için kolları sıvadı. Siyah-Beyazlı ekipte, turun geçilmesi halinde takıma ödenecek prim belli oldu. Kartal’ın kurmayları, son 16’ya kalınırsa, futbolculara 10’ar bin Euro ödeyecek.

BEŞİKTAŞ NASIL TUR ATLAR?
Avrupa Ligi son 32 turu ilk maçında Liverpool’a 1-0 yenilen Beşiktaş’ın tur için mutlaka gol bulması gerekiyor. Kartal sahadan 1-0 galip ayrılırsa mücadele uzayacak. 30 dakikalık uzatma bölümünde skor bulunmazsa, turu geçecek takımı penaltılar belirleyecek. Her türlü iki farklı galibiyet halinde Beşiktaş adını son 16 takım arasına yazdıracak. Liverpool’un alacağı galibiyetin dışında her türlü beraberlik ve 2-1, 3-2, 4-3 gibi tek farklı yenilgiler ‘Kırmızılar’ı güldürecek.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)