BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporBeşiktaş kanat oyuncusunu buldu----

Beşiktaş kanat oyuncusunu buldu

Beşiktaş kanat oyuncusunu buldu
12 Kasım 2014 - 16:29 www.finansgundem.com

Savunmanın sağındaki sorunu devre arasında çözmek isteyen Beşiktaş, sezon başında da gündeme gelen Allan Nyom’a kanca attı

Beşiktaş’ta hem taraftarın hem de teknik ekibin en büyük sıkıntısı sağ bek... Özellikle Fenerbahçe derbisinde Necip’in yaptığı hata, yönetimi eleştiri oklarının hedefi haline getirmişti. Habertürk'ün haberine göre Siyah-Beyazlı kurmaylar, bu sorunu çözmek için düğmeye bastı. 

İzleme komitesi tarafından belirlenen isimleri tek tek izleyen ekipte bilindiği gibi ilk aday Martin Linnes’ti. Ancak Norveçli oyuncunun kulübüyle sözleşme yenilemesi ve Molde’nin de Beşiktaş’a halen net bir yanıt vermemesi, alternatifleri gündeme getirdi. 
Futbol komitesi başkanı Ahmet Nur Çebi ve dış ilişkiler sorumlusu Erdal Torunoğulları tarafından yürütülen çalışmalarda yine sezon başında da ismi gündeme gelen Allan Nyom öne çıktı. 

BONSERVİSİ UDINESE'DE

Bonservisi İtalya’nın Udinese kulübünde olan Kamerunlu sağ bek için girişimlerin başladığı öğrenildi. İspanya’nın Granada ekibinde kiralık oynayan Nyom’un devre arasında Beşiktaş’ta transferi için öncelikle Granada ile görüşülecek. 
İspanyollar’ın transfere onay vermesi halinde Beşiktaş, Nyom’u kiralık olarak renklerine katacak. Sezon sonunda ise Udinese ile bonservis pazarlığına oturulacak.

ALLAN NYOM KİMDİR

Doğum tarihi: 1988
Ülkesi: Kamerun
Mevkii: Sağ bek
Kulübü: Udinese (Granada'da kiralık)
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)